keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

AMAZING FEELING

Moi kaikille:) Mulla on nyt tosi hyvä fiilis. Lähdin salille sellaisilla suunnitelmilla, että kävelisin Tikkurilaan (n.4-5km) ja sen jälkeen vetäisin pumppitreenin. Lopulta jaksoin kävellä vain meidän kotitien ja hölkkäsin koko loppumatkan ns. alkulämmittelyksi. Oli ihanaa hölkkäillä ihan rauhassa lämpimässä auringonpaisteessa! Kiinnitin myös paljon huomiota siihen, etten juoksisi liian lujaa (mulla kun yleensä tuppaa se vauhti kiihtymään liian kovaksi enkä sitten jaksa juosta loppumatkaa mieluisasti) ja perille päästyäni mulla oli päällä vaan pieni hengästyminen ja just sopiva fiilis. Ja matkakin taittui puolet nopeammin, kuin se olisi mennyt kävellen!

Salille päästyäni mulla oli siinä vapaata aikaa ennen tunnin alkua ja käytin sen hyväksi ja venyttelin hieman. Tuntui, että tein treenin vähän väärässä järkässä, mutta kerrankos sitä:-D Sitten tunti tiukkaa pumppausta (olin koko ajan vähän o-ou, kun hikoilin tosi paljon ja yritin varjella näitä mun uusia ripsiä, jotka pitäis olla ilman vettä/hikeä 48h. Toivotaan, ettei suurta vahinkoa syntynyt haha..) ja sen jälkeen kotiin syömään ja rentoutumaan.

Toivon pystyväni postailemaan useammin, mutta kun lähes päivittäin töissä olen, ei mulla kauheesti mitään kerrottavaa/kuvattavaa ole:-( Mielipiteitä postauksesta? Ei oo teistäkään kuulunut täällä vähään aikaan! See you soon :-)


7 kommenttia:

 1. joo hei i know!!! mä oon lenkkeilly nyt joka päivä ku on vaan ollu niin ihana sää että askel vaa liitää!!! :)

  VastaaPoista
 2. Onpa ihanat ripset, sulle sopii ihan älyttömän hyvin!! :)

  VastaaPoista
 3. Musta tämmöset arkiset postaukset on kaikista kivoimpia, ei aina tarvi tapahtua nii hirveesti:> Hei mulle tuli kanssa mieleen semmoinen juttu, että ois kiva lukea sulta joskus jotain ns. syvällisempiä mietteitä! En nyt osaa mitään aihetta tähän heittää mut varmasti jokaisella nyt on sydämellään jotain josta/jonka puolesta jaksaisi paasata ties kuinka kauan :D Ei nyt mitään väkisin väännettyä mut sit ku joskus tulee mieleen jotain ni ois hauska lukea semmoisiakin :)

  VastaaPoista
 4. mäkin haluaisin lenkkeillä salille, mutta mulla on aina hirvee vuori tavaraa mukana :D hyvä että treenilaukku menee edes kiinni. oliko sulla siis joku reppu tai vastaava minkä kanssa juoksit?

  VastaaPoista
 5. K: sama juttu, tekis mieli juosta joka päivä!!

  Katariina: kiitos ihana:))

  Anonyymi: joo tiedän mitä tarkoitat, pidän toiveen mielessä:) ja kiitos mielipiteestä!

  Anonyymi: joo mulla oli vaan reppu mukana, jossa oli vaihtokengät sekä juomapullo, salivaatteet oli jo valmiina päällä:) älä raahaa liikaa tavaraa mukana, kun todellisuudessa pärjäät hyvin vähälläkin;)

  VastaaPoista
 6. ihanat noi ripset! sopii tosi hyvin :) T: ninnuli

  VastaaPoista