keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

HAPPY ME

 Moikkamoi kaikille! Ihana päivä ollut takana, oon tehnyt paljon kivoja juttuja. Näin hyvää ystävääni Saraa ja otettiin paljon kivoja kuvia (näytille lähipäivinä), kävin vähän katsastamassa Tikkurilan huimaa vaatetarjontaa ja löysin ihan supereita juttuja sekä tein hyvän vatsa- ja selkätreenin salilla. Kun tulin kotiin, mua odotti ihana yllätys mun työpöydällä: täältä (klik!) tilattu kaukolaukaisin olikin jo saapunut yllättävän ajoissa ja pääsin sitä heti testailemaan. En voi kyllä muuta sanoa, kuin "Miten mä olen kaikki nää vuodet pärjännyt ilman tätä ihanaa kapistusta?". Aivan mahtava keksintö.
 housut Only 39,95e
farkkupaita Only 29,95e
Tässä kuvaa vaatekappaleista, joita oon kissojen ja koirien kanssa metsästänyt jo pienen ikuisuuden. Lahdessakin ravattiin kaikki mahdolliset vaatekaupat nimenomaan tummaa farkkupaitaa etsien, mutta ei vaan sitten millään tärpännyt. Nyt se täydellinen yksilö suorastaan käveli mun eteen, enkä tietenkään voinut jättää sitä tankoon roikkumaan. Näiden housujen löytyminen oli ihanan myyjän ansiota, joka ehdotti mulle noiden sovittamista eräiden huonompien yksilöiden jälkeen. Sujahti jalkaan kuin unelma ja nyt taas materialismionnellisuus kukoistaa <3

Mitäs tykkäätte ostoksista?

4 kommenttia:

 1. Kaukolaukasin on niiiiiiin mahtava keksintö! ja on muuten totta että ku jotain tiettyä vaatekappaletta ettii ni sitä ei ihan heti löydä: D oot tosi kaunis!

  VastaaPoista
 2. Ää vitsi miten ihania ostoksia! Toi farkkupaita näyttää tosi kivalt, ite kaipailisin toista farkkupaitaa vanhan rinnalle tosin vaalea, kun nykyinen on aika tumma :)

  VastaaPoista
 3. heiiiii, eihän kyseessä oo nämä housut http://only.com/only/pants/OLIVIAPUANKLELEGGING/15078817,en_GB,pd.html?dwvar_15078817_colorPattern=15078817_BLACK&forceScope=

  ?? noi on kyllä itseasiassa kalliimmat? osaisitko vinkata netistä noita farkkuja, superkivan näköset nimittäin :):)

  VastaaPoista
 4. miia: no todellakin on!! niinhän se on:) kiitos!

  emmi: Thnaks:) katsii käydä tikkurilasta kurkkailee, siellä oli samaan hintaan myös eri värisiä:)

  Anonyymi: Ei ole, mutta täältä löytyy linkki: http://only.com/only/pants/OLIVIAREGULARZIPLEGGINGSNOOS/15069823,en_GB,pd.html.
  Noi on kyllä tosi kivat, en kyllä yhtään tiiä mitä eroa on noilla ja sitte sun linkkaamilla? :-D

  VastaaPoista