tiistai 7. toukokuuta 2013

070513

 Heipparallaa kaikki! Tänään on ollut huisin kiva päivä ja oonkin tehnyt vähän kaikenlaista. Aamu starttasi pyörälenkillä Tikkurilaan, jossa käytiin siskon kanssa kirppistelemässä Kontissa ja Patinassa. (Oon tosi iloinen, kun oon saanut taas mun pyörän käyttöön parin vuoden jälkeen. Mainitsin siitä ja sen räsäisyydestä iskälle sunnuntaina ja tapansa mukaan hanskat heiluen korjasi sen samana päivänä!) Molemmat kirppikset sellasia, joista en ole kamalasti mitään ennen löytänyt. Nyt kuitenkin löysin kivoja juttuja, niistä kuvaa myöhemmin.

Sieltä menin kotiin vaihtamaan vaatteita ja lähdettiin Jossun kanssa tarkastamaan jo kuukausi takaperin auennut itiksen New Yorker. Odotukset olivat korkealla ja olin varautunut ankaraan visan vingutteluun, mutta en löytänytkään kuin pari pientä juttua - ehkä ihan hyväkin niin. Kuvasin jo ostoksetkin valmiiksi, mutta niistä erikseen, eivät sopineet tähän postaukseen :-)

Onko siellä muita innokkaita pyöräilijöitä? Bussit on mulle out, kun on tsygä millä ajaa ;-)

2 kommenttia:

  1. mä oon kanssa innostunu kulkeen pyörällä paikasta toiseen! harmi vaan et joudun aina lainaan pikkusiskon, kun ei oo omaa )-: tosi kivan näkönen toi sun pyörä! (-:

    VastaaPoista
  2. Voi pyöräily on parasta! Harmi vaan että kun nyt oon kaivanut pyörän varastosta ja polkenut kouluun ja takasin (yhteensä n. 16 km), niin polvessa on rasitusvamma ja en tiiä millon taas pääsen ajamaan :(
    New Yorker ja kirppisostoksias odotellen! :)

    VastaaPoista