sunnuntai 5. toukokuuta 2013

ILON JUHLAA

Nyt olen täällä vihdoin ja viimein kera vappukuvieni! Enjoy :-)
Päivällä syötiin vappulounasta siskon, äidin ja Heidin kanssa. Vaikka meiltä ei ihan kaikkia perinteisiä vappuherkkuja löytynytkään, meidän oma pikku brunssi oli mun mielestä tosi kiva. Tankattiin hyvin ennen satamaan lähtöä!
Musiikin soidessa siinä vielä vähän valmistauduttiin ja värjättiin mulle vapputukka! Ties milloin mulla on viimeksi ollut vappuväriä päässä ja nyt tänä vuonna halusin värjätä raidan piristeeksi, ja pinkin tietty. Ajattelin aluksi tehdä liukuvärjäyksen, mutta se olis todennäköisesti sotkenut kaikki mun vaatteet illan mittaan. Eikö olekin ihan pirtsakan näköinen? ;-)
Tällaisissa tamineissa kuljin koko illan, paitsi sitten sisällä tietysti ilman takkia. Olis ollut ihan hyvä veto ottaa esimerkiksi varrettomat Converset mukaan, koska voin kertoa, että noita oli pikkusen rasittavaa riisua ja sitoa uudestaan. Varsinkin mitä pidemmälle iltaa mentiin..
Nää kaks kuvaa on oikeasti ainoat julkaisukelpoiset kuvat tolta illalta! :-D Ei ihan hirveästi kuvia edes otettu, mutta ne vähäiset mitä mulla on, on ihan järkyttävää katsottavaa (mä ja heidi vaan ilmeillää kameralle ja ollaan 'hauskoja).. Alemmassa kuvassa innostuin ottamaan kuvia kahden randomin kanssa, jotka tuli meidän hytistä etsimään ystäväänsä.
Aamiaisen kautta sitten lähdettiin Heidin kanssa kaupoille, kun muut jäivät nukkumaan. Oli ihanaa kierrellä Tallinnassa, kun olo oli suhteellisen pirteä ja raikas ja kaiken kukkuraksi siellä oli vielä ihana ilmakin. Meillä oli aikaa muutama tunti ja siinä ehdittiin kaikki tärkeimmät kaupat kahlata läpi.
Viru-shoppailun jälkeen käytiin ostamassa jäätelöt ja vuoden ensimmäiset mansikat! Ne maksoivat vaan euron tollaisesta tötteröstä. Siinä oli ehkä puoli litraa niitä, eli ei todellakaan paha. Oli ihanaa vaan istuskella auringonpaisteessa ja nauttia keväästä.

Paluumatkalla istuttiin laivan kannella ottamassa aurinkoa. Oli ihana fiilis katsoa vaan merelle samalla, kun aurinko lämmitti kasvoja. Silloin tuli oikein kunnon kesäfiilis! 

Millaisissa merkeissä teidän vappu meni? Kuulin, että jopa Tikkurilan baareissa oli ollut älyttömät jonot, eli stadissa varmasti vielä kahta kauheammat :-D??!


Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

4 kommenttia:

  1. joo tuli jonotettua 2 tuntia stadissa baariin..Opin ainakin, että ens vappuna en mene baariin tai sitten meen super aikasin :D

    VastaaPoista
  2. pauliina: kiitos!=) tykkään itekin tosi paljon

    Anonyymi: Ou nou! Joo mun kaverit pääsi vasta kahdelta baariin sisään.. jee :-D

    Emilia: Kiitti! :)

    VastaaPoista