lauantai 29. kesäkuuta 2013

MY WONDERFUL DAY OFF

Se on vaan aina yhtä kummallinen asia - miksi vapaapäivät osuvat aina viikon ainoille huonoille ilmoille? Mulla oli tän päivän lisäks myös torstaina vapaapäivä, mutta 80% päivästä oli surkea ilma. Sama juttu varmaan myös tänään, olin innolla venannut hietaniemen kirpparille menemistä. Kappas vaan, sataa sataa ropisee, kaatamalla. Onneksi tehtiin siskon kanssa plan B ja lähdetään päivemmällä leffaan katsomaan vasta teattereihin tullutta The Bling Ringiä. Nyt kun tapani mukaan optimistisena ajattelen - onko tämmöisille päiville parempaa tekemistä? Illalla olisi tarkoitus juhlia hyvän ystävän synttäreitä, pidetään peukkuja auringon puolesta! Tai noh, mun tuuri kun tiedetään..IMG_6873 IMG_6415 IMG_6480 IMG_6581 IMG_6327 IMG_6743IMG_6294 Ja lopuksi vielä lyhyt ja ei-niin-tosissaan kuvattu video matkalta. En kauheesti panostanut tohon kuvaamiseen, niin löytyy heilumista ja sähläystä, mutta ei kai se mitään :-D Vähän varmaan välittyy fiilikset!

5 kommenttia:

 1. Oii just kiva video! :) noi maisemat on niin ihanan näköset. Tykkäsitkö muuten tost leffasta? Oon kelannu et vois mennä kattoo sen :)

  VastaaPoista
 2. Emmi: kiva et tykkäsit! Se kyllä oli ihana paikka, ei voi muuta sanoa.. Ja uudessa postauksessa onkin siitä maininta :-)

  VastaaPoista
 3. mitkä biisit tossa videolla soi?

  VastaaPoista
 4. Lisa mitchell- neonpolitan dreams (sound remedy mix) :)

  VastaaPoista