lauantai 8. kesäkuuta 2013

QUE PASA

IMG_5569 Hellurei taas! Ylläoleva kuva voi hyvinkin kuvastaa sitä, kuinka ilonen oon just tällä hetkellä. Tänään oli viimenen työpäivä puoleentoista viikkoon ja mulla alko kesäloma (haha, no en oo kyllä mitenkään järkyttävän paljon vuoroja tehnyt..), mutta silti! Huomenna koittaakin vihdoin lähtö Espanjan lämpöön hyvän ystävän Ninnun ja sen perheen luo. Niillä on siellä pihalla ihana uima-allas ja kaikki.. En olekaan täällä matkasta pahemmin puhunut, niin kerron nyt vähän siitä! Downloads1 Lennän siis huomenna yksin Malagaan, kun muut odottavat jo mua siellä. Heillä on oma kämppä Malagan lähettyvillä paikassa nimeltä Almunecar ja meen sinne siis asustelemaan päälle viikon ajaksi. Meillä ei ole matkan ajaksi mitään suurempia suunnitelmia ja tää poikkeaa siis täysin mun normaalista toimintatavasta! :-D Yleensä suunnittelen kaiken valmiiksi.. Tarkoitus on siis vaan rentoutua ja mennä fiiliksen mukaan paikasta toiseen. Shoppailua matkaan tietysti kuuluu, ollaan sentään se suunniteltu hah! Muuten vaan toivon matkalta rentoa meininkiä ja kiireetöntä aikataulua.Downloads
Rakastan Espanjaa yli kaiken ja siellä eri paikoissa kolme kertaa vierailleena olen super iloinen päästessäni sinne taas yhä uudelleen. Siellä ihmiset on niin ystävällisiä ja kulttuuri niin erilainen, muttei liian, kuin täällä kotisuomessa. Oletteko huomanneet samaa? En ole koskaan ollut ulkomailla kaverin kanssa ja odotan innolla (ja kauhulla), mitä tuleman pitää..

Ainoa juttu mikä mua pikkusen ahdistaa on toi lentäminen. En oo ikinä lentänyt yksin ja sanotaanko nyt näin, ettei se ole mitään mun lempparipuuhaa. Nimimerkillä Lontoon reissulla menomatkalla itkenyt ja ahdistunut.. Itse lentäminen ei pelota, vaan korkea paikka. No mutta, toivotaan tän lennon menevän hyvin ja yritän keskittyä aivan muihin asioihin, kuin itse lentomatkaan :-)

Tekis mieli ottaa kone mukaan, mutta ei oo tälle mitään suojapussia. Onks se niin justiinsa? Uskallatteko te kantaa konetta pelkän laukun sisällä?.. Palailen varmaan vielä huomenna pakkauspaniikin merkeissä!

4 kommenttia:

 1. Oi miten ihanalta reissu kuulostaa! Hyvää matkaa :)

  VastaaPoista
 2. hihii malaga on ihana! Itse vietin siel just 3 kk ja viikko sitten palailin. Muista vierailla primarkissa ja hauskaa matkaa!! :)

  Ja malagan kenttä on onneks tosi yksinkertanen ja helppo et sitä ei ainakaan tarvii jännittää :)

  VastaaPoista
 3. anonyymi: Oi niin onkin! Joo todellakin, Primarkia en unohda hah :-D Kiitos ja hyvä niin!

  VastaaPoista