maanantai 17. kesäkuuta 2013

SPAIN, ALMUNECAR 2013

Laittakaa tää biisi soimaan, kun katsotte kuvia! Tätä bailattiin ihan hulluna koko viikon ajan, volat kaakkoon aina kun tuli radiosta :-) IMG_6782IMG_6701IMG_6600IMG_6622IMG_6636IMG_6415IMG_6901
1,5 kilometrin korkeudessa matkalla vuorelle!
IMG_6824IMG_6820IMG_6802IMG_6766IMG_6733IMG_6749IMG_6627
Kuljettiin muutaman kerran samiksina! Tämän asun lisäksi oltiin yksi ilta ulkona molemmat valkoisissa pitsimekoissa ja farkkutakeissa. Saatiin muutamaan otteeseen kysymyksiä mahdollisesta sisarussuhteesta :-D
IMG_6631
San Criston vuori, jossa on jättimäinen risti maamerkkinä. Siellä on paljon rakkauden lukkoja, kuin myös pitää sisällään lukuisia itsemurhia jyrkän pudotuksensa ansiosta. Joillekin elämän loppu, osalle uuden elämän alku :-(
IMG_6740
Kämppä oli mielettömällä paikalla, tää näköala taloyhtiön uima-altaalta.
IMG_6569IMG_6431
Joukkeli! Ehkä arvaattekin jo, että täällä kirjoittelee yks, joka on juuri saapunut Espanjan lämmöstä tänne sateiseen Suomeen. On se aurinkokin kyllä ihana, mutta mua ei kyllä yhtään haittaa olla välillä täällä viileässä Suomessa - jatkuva kuumuus alkaa väsyttämään todella paljon (ja sen päälle tällä hetkellä mulla on kädessä aurinkoihottumaa ja palaneet paikat rasvauksista huolimatta..). Kaikin puolin ihan täydellinen reissu, vaikkei parilta vastoinkäymiseltä voitukaan välttyä. Kaikki tavarat kuitenkin pysyi omassa laukussa huolimatta espanjalaisten varastelijamaineesta (oon jo Suomessa älyttömän varovainen, niin olisittepa nähneet mut tuolla.. Toisaalta ihan hyvä vaan!). En valitettavasti jaksa alkaa kertoa päivistä yksi kerrallaan ja en tee sitä ihan senkään takia, että en muista mitä milloinkin tehtiin.

Chillailtiin paljon altaalla ja rannalla, käytiin Sierra Nevadan vuoristossa 2,5 kilometrin korkeudessa, pulikoitiin vesipuistossa, käytiin päiväreissulla Torremolinoksessa ja Malagassa, syötiin hyvin ja käytiin parina päivänä ulkona juhlimassa. Alko naurattaa toi 'syötiin hyvin' kohta, kun mieleen tuli meidän jääkaappi, jossa kirjaimellisesti loisti pelkkä valo :-D Noh, ei se niin nuukaa ole. En shoppaillut mitenkään älyttömästi, muutamia kivoja juttuja tarttui kyllä mukaan.

Teksti on tällä hetkellä  hyvin sekavaa, olen kahden vuorokauden aikana nukkunut maksimissaan seitsemän tuntia, pikkuhiljaa alkaa väsymys painaa. Jatko-osaa kuvista tulossa pian!

9 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!! Oot kyl taitava kuvaamaa :-)

  VastaaPoista
 2. hyvä biizu!! ihanii kuvia muuten <3

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Hei arvaa ollaanko kateellisii ku isket tämmöisil tänne ;) ei mut hei kiva et oli huippu reissu! :) haitko johonkin opiskelee? Mitä kesäsuunnitelmii sulla on? :)

  VastaaPoista
 4. miii! arvaa tuliks heti isot aallot ku lahit taalt hahaha! iksu tuli jo :( t arvaat varmaa XD

  VastaaPoista
 5. Ella: kiitos!!:)

  K:jep, thanks!

  Anonyymi: se onki vähän se tarkotus, hah:-D ja hain amk mutta en haluu vielä mihinkää, kesällä vaan töitä ja ehkä matkaan vielä jonnekkin ulkomaille viikonloppureissulle:)

  Anonyymi: no jess niimpä tietysti :D miu samoin <3

  VastaaPoista
 6. Q: eikä vaan näytä siltä, vaan myös oli <3

  VastaaPoista
 7. Wääää, ihania ja upeita kuvia!! Mäki haluuun tonne :-DD

  VastaaPoista