perjantai 28. kesäkuuta 2013

SPAIN SHOPPING

Espanjan reissulla ei tullut hirveästi shoppailtua, vaikka mahdollisuuksia sieltä löytyikin. Jotenkin en enää vaan halua haalia turhaa tavaraa kaappien täydeltä ja yritän panostaa yksilöihin, joita tulee oikeasti sitten myös käytettyä. Suurin osa jutuista on ostettu Malagasta ostoskeskuksista ja pienemmät jutut sitten paikallisista kaupoista Almunecarista. Mukana vilahtaa myös pari eilistä Itäkeskuksen ostosta!

IMG_7166 Täydellisen rikotut farkkushortsit Bershkasta n.20e (parempaa kuvaa jatkossa) ja t-paita Zarasta 7,95e. IMG_7175 Ylhäältä katsottuna espanjalainen vaatekauppa 6,9e., Cubus 14,95, katukauppiaalta 5e, Primark 5e. Mun olis tehnyt mieli hamstrata sieltä vaikka kuinka ja paljon koruja, mutta yritin hillitä itseäni.. IMG_6746 kynsilakka ja ristikorut kiinalaisista kaupoista. Olis tehny mieli ostaa noita ristikoruja vaikka millä mitalla, ne maksoi kaikkialla vaan euron! Ja toi kynsilakka on ihan täydellisen näköistä. Keskimmäinen koru on jo Virosta ostettu, ei ole uusi. Viimeisimpänä suhteellisen simppeli pienillä risteillä varusteltu nilkkakoru katukauppiaalta, se kulki mukana koko loman ajan<3 IMG_7177IMG_7186 laukku Torremolinoksesta katukauppiaalta 25e ja pikkulaukku Primarkista n.7e IMG_7189 lasit katukauppiaalta ja rasvat paikallisista supermarketeista. Toinen on kosteuttavaa aurinkorasvaa ja tosi tehokasta, toinen ihanan viilentävää oliivirasvaa. Tota kun laittoi aina auringonoton jälkeen, niin viilensi ihanasti. Glissin hiuksiin jätettävä hoitoaine Suomesta, mun ykköstuote suihkun jälkeen, eikä hintaakaan löydy kuin 3e!

Miltäs ostokset näyttää? Mukaan tarttui vielä yksi t-paita, joka onkin vilahdellut Espanjapostauksissa (musta Queen Bee Primarkista), mutta se on just tällä hetkellä pesussa. Mä tykkään ostoksista tosi paljon ja varsinkin siks, kun niitä ei tullut tehtyä liikaa :-)

2 kommenttia:

  1. kivoja!!!! :) haluun ton yhen kaulakorun ;) hehe

    VastaaPoista
  2. K: thanks!! Voin jo melkee arvata mikä se noista mahtaa olla.. :-)

    VastaaPoista