tiistai 4. kesäkuuta 2013

YLIOPPINUT - VIHDOIN!!

Nyt olen vihdoin saanut itselleni yo-kuvat ja muokkaillut niitä teidänkin iloksi. Olin odottanut kovasti tätä kyseistä päivää (ei liene jäänyt kellekkään epäselväksi..) ja koko päivä olikin kyllä odottamisen arvoinen! Kaikki oli täydellistä aamusta myöhään yöhön ja kaiken kruunasi mitä mahtavin aurinkoinen ilma. Meillä oli vieraita ihan sopivasti ja pääsin kaikkien kanssa seurustelemaan. Sain myös todella kivoja lahjoja sekä rahaa, jota olin toivonut uutta tietokonetta varten. En osaa nyt pahemmin kertoa muuta, annetaan kuvien puhua puolestaan!
 Aamulla olin jo nopeasti valmis ja vaikka kuinka yritin meikkailla ja viivytellä, oli luppoaikaa vaikka kuinka. Luotin suhteellisen luonnolliseen meikkiin ja olin siihen todella tyytyväinen.
Vatsassa miljoona perhosta ja pelotti hirveästi, kuinka osaisin kävellä korkokengilläni. Pahin pelkoni oli, että kaatuisin koroilla koko yleisön edessä.. Lopulta se menikin ihan hyvin, eikä kukaan muukaan mokaillut lakinhakureissulla!
En oikein malttanut lauleskella Gaudeamusta, oli sen verran hymy ja jännitys herkässä.
Ihanat tytöt, jotka ovat tehneet mun lukioajasta täysin erilaista, mitä sen kuvittelin olevan. Ei voi muuta kuin olla onnellinen <3
 Kattauksessa oli vaaleanpuna-valkoinen teema ja tykkäsin kovasti kattauksesta ja pienistä yksityiskohdista. Lemppari oli tuo skumppasanko ja ruusunlehdet jäiden päällä. Idean bongasin keväällä jostain internetin syövereistä. Tarjolla oli makeaa ja suolaista ja moni juttu menikin ihan kuumille kiville!
Mekon hankin Nellyltä ja tykkäsin siitä itse tosi paljon. Muiltakin tuli paljon kehuja! Tykkäsin sen A-linjasta ja klassisuudesta, ei näkynyt muilla samantyylisiä. Väri oli vaaleanpunaiseen taittava nude. Kengät matchas hyvin oman ihonvärin kanssa ja terävyyttä niihin toi musta kärki ja plato. Ne löytyi viimehetken panikoitumisten aikana Aleksi 13:sta.
Kun juhlat oli juhlittu, lahjat avattu ja vieraat lähetetty kotiin, oli aika rentoutua. Vaihdoin päälle rennomman iltamekon ja kaappasin jättiskumpan kylmästä parempaan huomaan! ;-) Ilta meni parin kaverin luona istuskellen sekä tanssahdellen ja yö jatkui samoissa merkeissä Vantaan Sokos Hotellilla. Siellä oli paljon paljon tuttuja ja super hyvä meno! Olen tosi tyytyväinen, etten lähtenyt ollenkaan keskustan ruuhkiin. Vaikka Jossu hukkasi sen narikkakortin ja kirosin kaikki tietämäni kirosanat lähdönsuulla, kaikki meni lopulta hyvin ja päästiin kullan kanssa meille turvallisesti nukkumaan. Perfect!

Miten teillä sujui omat tai tuttavien juhlat? Oliko odottamisen arvoinen päivä? Onneksi olkoon kaikille valmistuneille!

9 kommenttia:

 1. Voi ei miten kauniina oot ollut! :) aivan ihana tuo mekkokin!! Ja kiva kuulla että muillakin oli onnistunut lakkiaispäivä :) onnea vielä <3!

  VastaaPoista
 2. ihanii kuvii kata!! -selia

  VastaaPoista
 3. Hurjan paljon onnea ylioppilaaksi tulosta :-) Saako udella, millaiset paperit tuli ;)?

  Ja älyttömän nätti tuo mekkosi - ja nätti on kantajakin :-)

  VastaaPoista
 4. Aivan älyttömän ihana mekko!! :) Ja superkauniina olet ollut, ihanaa että oli onnistunut ja odottamisen arvoinen päivä! <3 Omakin yo-päiväni oli oikein onnistunut ja olin niin ilonen että oli hyvä sää :)

  VastaaPoista
 5. Kuinka pitkä sä oot? Saitko paljon rahaa valmistujaislahjaksi? Onnea!

  VastaaPoista
 6. Oi paljon onnea valmistumisen johdosta :) !
  Toi oli kyllä yks parhaimmista päivistä! Ite kiersin tänä vuonna seittemät juhlat läpi...pieni urakka :D

  VastaaPoista
 7. oot kyllä ollut niin kauniina! ihania kuvia (: paljon onnea vielä! =)

  VastaaPoista
 8. Selia: Kiitos :)

  Anonyymi: kiitos paljon! BBCME rivi tuli:)

  Katariina: Kiitos kaimaseni<3 ihana kuulla, että oma päiväs oli kans onnistunut!!

  Anonyymi: 180cm, ja sain ihan sopivasti :)

  elinaple: Kiitos! Niin on, oikein ikävä jää. Hah, kiva urakka joo!

  emmi: kiitos paaljon<3

  VastaaPoista