tiistai 2. heinäkuuta 2013

HEINÄKUU ON PARAS KUU

Iltaa! Tässä pieni katsahdus kuluneeseen vuorokauteen;
IMG_7458 Maxidress in action! Mukava, ilmava (mutta kuuma), outo ja ihana! Selkeesti ristiriitaset fiilikset tosta haha :-D Oli kyllä ihanaa käyttää pitkästä aikaa jotain muuta kuin housuja tai shortseja. Siinähän tuntee itsensä jopa vähän naiselliseksi! Vero Moda 9,95e
IMG_7452
Ja taas istahdettiin Finnkinon penkeille, nimittäin oli aika katsastaa...
IMG_7450 ..kauheaa krapulointia part 3! Naurettua tuli ja paljon, vaikka elokuva olikin erilainen kuin edeltäjänsä. Hyvää läppää ja Alan on mun favourite. Mitä te ootte tykänny tosta?
IMG_7448
Ja lopuksi vielä kuvaa eilisistä väserryksistä, onnistuivat hyvin - ja herkullista oli! Meikäläinen kyllä mussutti noi melkeinpä yksin sillä aikaa kun toi toinen huhki kuntosalilla... Way to go, huh? ;-)

Mitä jengi tykkää tiheästä postaustahdista? Mua on selkeesti nyt tää blogikärpänen purrut ihan toden teolla.. Oisko toivepostauksia?

8 kommenttia:

 1. Kiva että postailet usein ja vaikka en kommentoikaa melkein ikinä (sori! Yritän parantaa tapani :) niin aina luen sun kaikki postaukset ja ootan niitä innolla :) mitään toiveita ei oikeestaan oo -tää on kiva just tämmösenä :) on kiva lukee samanikäsen tytön ihan perus kuulumisia ja juttuja! Suhun pystyy samastumaan toisin ku moniin muihin blogeihin joissa esitellään vaan uusia merkkilaukku ja -vaate ostoksia yms. (tajusit varmaan pointin ;) tulipas pitkä kommentti :D
  -noora (monen vuoden uskollinen lukija :D)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: ihana kuulla! Tiedän itekin että kommentointi yleensä unohtuu, siksi aina välillä herättelenkin teitä siellä ruudun toisella puolen:) ja ymmärrän sua kyllä hyvin ja tiedän kyllä tunteen.. Ihanaa kevättä sulle ja tuuhan useemminkin kommentoimaan:-)!

  VastaaPoista
 3. Ois kiva lukee jotain mielipidekirjotuksia pinnalla olevista aiheista.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivaa et postaat näin usein :) sun blogi on tosi monipuolinen ja on kiva kun vastailet aina niin kiltisti meille lukioille ja kuvatkin on laadukkaita :) hyvää kesää!

  VastaaPoista
 5. heiii ihana ku postaat niin usein! aina ku kirjautuu sisää ni tullu jotain uutta sulta :) ja toi mekko on niiiin ihana! :) oliks se alessa vai muuten noin halpa? pitää käydä katsastaa itekki ;D

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: hmm.. Itselle ei tule nyt heti ainakaan mitään mieleen, olisko jotain tiettyä aihetta mielessä?

  Anonyymi: jee, kiitos tsemppaavasta kommentista:) tottakai vastaan kiltisti kiltteihin kommentteihin!;-) hyvää kesää myös sulle!

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: kiva kuulla! Ja ei ollu alessa, käy ihmeessä kattoo:-) ja kiitos!

  VastaaPoista
 8. Näyttää tosi hyvältä toi maksimekko sun päällä! :)

  VastaaPoista