maanantai 22. heinäkuuta 2013

I MISS SPAIN

KOIRAAAa KOIRAaa

Moikkelis koikkelis! Mitäpäs teiän maanantaihin kuuluu, löytyykö sieltä paljon yökukkujia? Päivä on mennyt töitä tehdessä ja mukaan mahtui pari jännittävääkin tilannetta! Olin ihan poikki illalla ja tarkoitus oli lähteä juoksemaan kotiin päästyä, mutta tiesin lösähtäväni suoraan sänkyyn jos sinne asti pääsisin. Päätin siis mennä suoraan töistä salille ja juoksin juoksumatolla 20 min. Siis 20 min!!! En ole ikinä siis juossut juoksumatolla kymmentä minuuttia kauempaa, koska se on mun mielestä yksinkertaisesti todella tylsää (joku tylsempi synonyymi asialle? masentavaa). Paljon kivempaa on lähteä metsän ja luonnon keskelle juoksentelemaan ja nauttimaan raikkaasta ilmasta. No mutta, kerrankos sitä (a bad workout is better than no workout at all) ja jatkossa valitsen todellakin mielummin läheisen pururadan, kuin tuon harmaan hökötyksen.

Me kateltiin tossa porukalla Ted- leffaa ja vaikka toista kertaa jo näinkin sen, oli se yhtä hauska kuin ekallakin kertaa :-D Ahmin ruisnappeja ja tacotuorejuustoa ja nyt on hyvä alkaa suunnittelemaan nukkumaanmenoa. Ruokapäiväkirjoja koitan keräillä teille ja jossain vaiheessa julkaista niitä täällä :-)

Muistakaa, että jopa kiireen keskellä päivitän ahkerasti instagramia, josta mut löytää nimellä katarinaruusu. Blogille ei ole aina aikaa, mutta sinne on helppoa ja nopeaa päivittää kuulumisia. Hyvää yötä!

4 kommenttia:

 1. Onko sun hiukset vaalentunut radikaalisti vai ootko vaan niin ruskettunut että hiukset näyttää vaaleemmilta? :D Vai onko kyseessä valotus tai kuvanmuokkaus?

  VastaaPoista
 2. TED leffa on huikee =D ihan sairas mutta huikee :D

  ja ootpa kaunis, sinulla on ihanat hiukset :) vau!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: kaikki pätee:D espanjassa hiukset vaaleni tosi paljon, tummat vaatteet ja rusketus saattaa korostaa ja lisäsin kuvaan valoa joten ei oo siis ihan noin vaaleet oikeesti:)

  Paula: kiitos!:)

  Siiri: tyhmä mutta hauska leffa:D kiitos paljon:)

  VastaaPoista