maanantai 8. heinäkuuta 2013

I WANNA FLY CAN YOU TAKE ME FAR AWAY?

Haudihau! Eilen oltiin Ruisrockissa ja ei voi kyllä muuta sanoa, että vaikka rahaa meni ja myöhään venyi - kaikki oli sen arvoista! Aamusta asti aurinko porotti kirkkaalta taivaalta ja fiilis oli katossa yömyöhään asti. Esiintyjät täytti kaikki odotukset ja esimerkiksi Cheekiä en edes ollut ajatellut katsovani ja se olikin ihan tajuttoman hyvä! Jarella on kyllä niin hyvä lavakarisma, että.. Fiilareissa pompittiin siellä ja hoilattiin kaikki tutut biisit. Kuunneltua tuli myös Raappana, joka on aina yhtä ihana. Sen musiikkia oon kuunnellut yläasteelta lähtien, enkä ole vielä ikinä kyllästynyt. The Soundsit meni vähän sivusuun, mutta lopuksi Macklemore ja Ryan Lewis antoi mulle ihan mielettömät kiksit! Huh huh.. Tässä tulee kuvia ja vähän tarkempaa selitystä päivän kulusta.
ruissi1
1. Fiilareissa Pasilan asemalla junaa venaillessa 2. Junalukemista 3. Haettiin Turkuun päästyämme kiinalaista ja raahattiin (järkyttävän suuret) annokset puistoon ja syötiin siellä. Ihanaa! 4. Aurinko <3
ruissi2
1. Kippis! 2. Terdellä auringonpaisteessa, voiko parempaa olla! 3. Saatiin omilla nimillä varustetut kokistölkit, jihuu! Otettiin ne tosin meidän lempinimillä Kaika ja Tseri :-D 4. Festarisafkaa sitä itseään..
ruissi3
1. The Sounds! Mulla meni toi vähän ohi, koska alkoi tossa vaiheessa olla jo niin nuutunut olo kaikesta auringossa olemisesta. Kaikki hyvät biisit kuulin kyllä ja jammailin niitä samalla kun istuttiin varjossa! 2. Rakas Henskuseni 3. Macklemore ja Ryan Lewis täytti kyllä odotukset niin hyvin että huhhuh! Oon vieläkin ihan musiikkiekstaasissa siitä showsta. Kaikki lempibiisit kuulin ja pompittiin ja laulettiin ihan täysillä. Ihan sanoinkuvaamaton ja epätodellinen fiilis oli silloin, kun Can't Hold Us alkoi pyörimään ja koko paikka yksinkertaisesti lähti lentoon! Love love love. 4. Sisko fiilareissa keikan jälkeen..
ruissi4
1... Ja minä fiilareissa keikan jälkeen 2. Ja sitten olikin aika lähteä jo kotia kohti kauniin auringonlaskun saattelemana 3. Jos tää kuva ei kerro mitään meidän pomppimisen ja rymyämisen tasosta, niin ei sitten mikään! 4. Kuvaa tältä aamulta, kun oli ihanaa vaan syödä rauhassa terveellistä aamupalaa eilisten mättöjen jälkeen.

Että sellasta! Vähän jäi tosin harmittaan se, että Mackelmoren ja ryan Lewisin aikana vaan huudatettiin yleisöä tosi paljon ja ne biisien esittäminen jäi sitten vähemmälle. Showhun sisältyi esimerkiksi cheesebalssien syöntikisa ja muuta mukavaa. Mutta ei se mitään, fiilistä vielä lisäsi se, että ruotsinlaivat kulki siitä vierestä ja tööttäili meille.

Oon vieläkin ihan sekasin, enkä tiedä mitä kaikkea pitäis kertoa. Kaikki ketkä oli siellä, tietää hyvin fiiliksen! Muistan kun viime vuonna katsoin Ruisrockin tv-lähetystä ja päätin, että tuolla mä olen ensi vuonna. Nyt on sekin toteutettu ja kaiken vaivan arvoista oli - todellakin!

Mites teillä onnistui festarit? Ja terkkuja sille tytölle joka tuli moikkaamaan mua kokispisteellä, kiva kun tulit :-)

2 kommenttia:

  1. Huh, tuonne on kyllä pakko joskus päästä! Fiilis välittyy postauksesta erinomaisesti :) Kivoja kuvia!

    VastaaPoista
  2. Cheek on kyllä ihan mieletön livenä! :)
    Ja voi vitsit kun haluaisin päästä isommille festareille! Se tunnelma on vaan jotakin niin huippua :)

    VastaaPoista