tiistai 16. heinäkuuta 2013

JUST LOVE YOURSELF

Iltaa tytsyt ja varmaan sieltä jokunen miespuolinenkin ruudun takaa löytyy! Olette paljon kyselleet mun treenaubiisien perään ja otin nyt tuumasta toimeen ja tempaisin niistä postauksen oikein kuvienkin kera! Mukana myös vähän muutakin asiaa treeneistä, koskaan kun en osaa pysyä aiheessa heh. fit6_Fotor_Collage
Ylläoleva kuva=totta kuin kivi ja kallio. Osa saattaa vedota kuntosalin aukioloaikoihin, mutta tie ja luonto on kaikille avoin vuorokauden ajoista riippumatta :)

Tässä on sellaisia biisejä, joita tykkään kuunnella lihaskuntoa tai kovasykkeistä lenkkiä tehdessä. Näissä on tempoa ja fiilistä!


fit6_Fotor_Collage1
Mulla on lähiaikoina ollut tosi hyvä fiilis. Stressitaso on hiponut nollaa ruokavalioiden/treenien suhteen. Tällä tarkotan sitä, että oon mennyt täysin fiiliksen mukaan. En ole ottanut stressiä mistään niihin liittyvästä ja jättänyt treenaamatta jos siltä tuntuu. Välillä tekee myös mieli vetää suklaata tai jäätelöä mahan täydeltä. Mitä sitten tehdään? No tietysti vedetään niitä! Seuraavana päivänä voi tasoittaa meininkiä esimerkiksi juoksulenkin avulla.

Mitä yritän sanoa on se, että ei kannata ottaa turhaa stressiä mistään. Kun tekee oman fiiliksen mukaan, eikä aseta itselleen liian korkeita tavoitteita, voi pötkiä jo tosi pitkälle. Ite oon nyt vähentänyt alkoholin käyttöä ja vaikka sille ei olekaan mitään erityistä syytä, olo on jo paljon parempi. Seuraavana viikonloppuna olis tarkotus juoda muutama ja käydä juhlimassa ja sitä onkin kivempi odottaa, kun sitä ei tee enää niin usein.
fit12_Fotor_Collage2
Eli muistakaa mun hyväksi todettu ohje - elämä on liian lyhyt olla nauttimatta mistään itselleen tärkeästä. Itseäni hemmottelen suklaalla ja jäätelöllä, eikä siitä pidä potea huonoa omaatuntoa :)

3 kommenttia:

  1. niiin totta!! hyvä asenne, yritän itsekkin kasvaa siihen!

    VastaaPoista
  2. K: itse<3

    Anonyymi: Usko pois, se on vaatinut treeniä täällä päässä..

    VastaaPoista