keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

LATELY

20130703-1338421
1. Maximekon sovittelua 2. Aamuinen marjasmoothie, johon tuli purkki rahkaa, maitoa, mansikoita ja mustikoita 3. Uusia lahjaksi saatuja lakanoita 4. Tän päiväinen ateria, joka oli todellista herkkua! Salaatissa paistettuja kesäkurpitsalohkoja, kurkkua, tomaattia, salaattia ja siemensekoitusta. Kalassa päällä kermaviili ja tilliä. Bueno!

20130703-133842
1. Iltakävelyllä viikko takaperin 2. Tää treeni ei ollutkaan sitten mistään kevyimmästä päästä..IHANA fiilis!! 3. Siskon kanssa tulossa kaupungilta leffasta ja syömästä 4. Yeah just push it, push it real good!

20130703-1338422
1. Pride Helsinkiä fiilistelemässä. Sitä ilmapallojen ja värien määrää! 2. Juhannus ja rakas 3. sama tyyppi oli nukahtanut automatkalla mun syliin ja vieläpä söpösti kädestä kiinnipitäen..:-) 4. Siskon loverdose kengät

Tässäpä pitkästä aikaa viimeaikaisia kuulumisia näin puhelinkuvien muodossa. Oonkin lähiaikoina päivitellyt suurta osaa kuvista Instagraminkin puolelle, josta mut löytää nimellä katarinaruusu. Mun mielestä on ihan kivaa vaihtelua tällaisetkin postaukset, vai mitä mieltä siellä ollaan?

Oonkin ihan unohtanut kertoa teille, että tänä kesänä tulee korkattua tän neidin festarineitsyys (okei, kerran oon ollut Ankkarockissa äidin kanssa 10-vuotiaana), kun lähdetään sunnuntaina käymään Ruisrockissa Turussa! Tää idea on muhinut korvien takana jo jonkun aikaa, mutta olen pitänyt mahdollisia työvuoroja esteenä. Nyt kun mulla on onnekkaasti koko viikonloppu vapaa, lähdetään päiväseltään sinne siskon kanssa ja perillä odottaakin muutama muu kaveri. Siistiä mennä ja kokea, eniten odotan The Soundseja ja Macklemore & Ryan Lewisiä. Muita Ruissiin lähtijöitä?

5 kommenttia:

 1. mitkä lenkkarit sulla on? :)

  VastaaPoista
 2. Meikkis matkalla festarikonkarina ruissiin! Mahtava viikonloppu edessä ^___^

  VastaaPoista
 3. Kaisa: Hei jee, hauskaa reissua kans sulle!:)

  VastaaPoista
 4. itekki menossa sunnuntaiks ruissiin! :)

  VastaaPoista