maanantai 1. heinäkuuta 2013

LOVE MY LIFE

Kävin aamulla juoksentelemassa Veikkolan maisemissa ja pääsin tarkastelemaan, millaisia lenkkimaastoja täällä on tarjolla. Tuli ihan fiilis, kuin olisi mökkimaisemissa juoksennellut! :-D Niin rauhallista ja ihanaa. Oon tosi iloinen, että oon päässyt nyt säännölliseen juoksurytmiin kiinni. Lenkille lähteminen ei ole enää ollenkaan nihkeää, vaan nautin siitä aidosti. Ennen en halunnut lähteä lenkille siksi, ettei kunto riittänyt. Pikkuhiljaa se kuitenkin helpottuu ja siitä tulee nautinnollista :-) Samoja kokemuksia?

Eipä tässä mitään ihmeellisempiä, halusin vaan tulla moikkaamaan teitä nopeasti! Kohta lähden töihin ja illalla haluisin vielä mennä leffaan, riippuu vähän tuosta paremmasta puoliskosta mennäänkö.. Ihanaa maanantaita kaikille <3


8 kommenttia:

 1. Sama juttu tossa lenkkeilyssä! Ihanaa :-) Ja vitsit, oot vaan niin superkaunis! :-)

  VastaaPoista
 2. Ihan sama juttu lenkkeilyssä! Kun kunto alkaa koheta niin juokseminen tulee yhä nautinnollisemmaksi, minun kohdallani siitä tulee kovin terapeuttistakin :)

  Ja vitsit toi harmaa tiiliseinä - ihana!

  VastaaPoista
 3. Samoin käyny lenkkeilyn kanssa, sit kun siihen rytmiin pääsee niin siitä ei enään niin vaan poistuta ;)

  VastaaPoista
 4. Että mä vihaan sanontaa ''parempi puolisko'', ja sitä kuinka usein tytöt ja naiset sitä käyttää! :D Vaikka en usko että kovin moni sitä miettii syvällisemmin, niin silti tulee fiilis että moni oikeasti kuvittelee että poikaystävä on kaikin puolin parisuhteessa parempi puolisko :D Tytöt hei, vähän nyt itsekunnioitusta! :)

  VastaaPoista
 5. ittellä tekis niin hirveesti mieli lenkille, mutta ei oikein suju kipsi kädessä.. :( no isommalla innolla kipsin oton jälkeen!

  VastaaPoista
 6. Laura: Jep! ja kiitos ihana:)

  Anonyymi: Joo, se on nykyään niin ihanaa :) ja eikös ookkin!

  306 days in sydney: Totta turiset!

  Anonyymi: haha, mä en oo sitä sen tarkemmin miettinyt. Nyt käytin ekaa kertaa kyseistä sanontaa, koska ainainen 'poikaystävä' alkaa kyllästyttämään :-D Mutta nyt kun ajattelen, mun mielestä se on hauska sanoa sarkasmilla, että 'ihan kun ne olis niitä parempia puoliskoja' :-D

  Janni: No voi ei, kyllä se motivaatio sitten kasvaa! Ja ainahan voi kävellä :-)

  VastaaPoista