sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

MONEY IS A REASON WE EXIST, EVERYBODY KNOWS IT IS A FACT. KISS KISS.

RUOKA IMG_7724 ruokaa IMG_7737 ruokaaa IMG_7679

Hejsan, hauska päivä takana! Aamu siis alkoi treenailulla ja oli toosi aggressiivinen treeni, Musea kuunnellen ja hampaat irvessä. Huhhuh, sainpahan onneks tehtyä treenin loppuun asti, vaikka vähän alkoi yhdessä vaiheessa sarjojen teko ärsyttää - omat tavotteet ei aina nimittäin oo niin helppoja saavuttaa.. Treenailujen jälkeen menin moikkailemaan serkkuja ja tätiä, syötiin hyvin ja jubailtiin, rentoiltiin ihan vaan keskenään. Siellä aikamme oltuamme lähettiin ajelemaan ja lopulta sain kyydin kotiin. Sieltä lähdettiin porukoiden ja pikkusten kanssa katsomaan kesäteatteriin Vaahteranmäen Eemeliä ja oli tosi hauska näytelmä! Hyväntuulinen ja hauska, sekä näyttelijät oli tosi hyviä. Siitä onkin vierähtänyt muutamia vuosia kun viimeksi oon ollut tollasta katsomassa ja pitäis kyllä käydä paljon useammin :-)

4 kommenttia:

 1. Hensku: haha tiesin että tuut tähän laittaa jotain, ajattelin sua ku laitoin ton;)

  VastaaPoista
 2. Oon vasta vähä aikaa sitte löytäny tän sun blogis ja tää on kyllä noussu mun lempiblogis !

  En tiiä ootko joskus tehnyt sellasen postauksen, mutta musta ois kiva jos tekisit sun postauksen siitä mitä teet salilla ja sit myös ruokapäiväkirja ois kiva !:)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi; Ihana kuulla, tervetuloa lueskelemaan :) En oo tehny ainakaan pitkään aikaan, mutta voisin lähiaikoina tehdä. Ja ruokapäiväkirja on jatkuvasti työn alla :)

  VastaaPoista