maanantai 29. heinäkuuta 2013

MY BREAKFAST STEP BY STEP

Olette pyydelleet konkreettisia ruuanlaitto-ohjeita ja sain nyt vihdoin aikaiseksi kuvata teille aivan kädestä pitäen mun eilisen aamupalan. Tässä aamupalassa on paljon elementtejä, joita syön yleensä aamuisin. Jos en näitä syö yhdessä, aamupalani koostuu yleensä joko rahkasta, marjoista, hedelmistä, kananmunasta.. Ja tässä tapauksessa kaikista niistä!
IMG_7656   IMG_7658 Ensin tein hyvän ja simppelin smoothien. Siihen tarvitsee vain rahkapurkin, mansikoita ja banaania oman maun mukaan (mulla noin desi pakasteesta otettua, sulatettua mansikkaa ja kokonainen banaani), sekä noin desi maitoa. Tässä ei sitten olekaan muuta tekemistä, kuin heittää noi kaikki yhdessä tehosekoittimeen ja antaa roiskua! Tuollaisen tekemisessä ei kyllä kauaa nokka tuhise, suosittelen kokeilemaan.
IMG_7659 Voilá! Valmista tuli ja tuosta ohjeesta tulee aika reilu annos. Tuon mukillisen lisäksi tuli vielä melkein toinen samanlainen, eli voi riittää jopa kahdelle (riippuen kuinka kova himo tähän tulee;)). IMG_7665 Seuraavana oli vuorossa kalkkunamunakkaan paisto. Pilkoin muutamia siivuja kalkkunaleikettä lautaselle, sekoitin ne kahden kananmunan kanssa ja paistoin pannulla öljyssä noin viisitisen minuuttia. IMG_7669 IMG_7671 Päälle heitin vielä vähän ruususuolaa ja mustapippuria, antoi kivasti potkua makuun.
IMG_7675
My breakfast is ready!....Aaaand it's gone :-D Hyvää oli ja piti nälän pitkälle päivään saakka. Ateria on täynnä nälkää loitolla pitävää proteiinia, joten ei ihmekään! Ei näytä miltään ihmeelliseltä, eikä tarkoitus olekaan näyttää. Halusin nimittäin jakaa teille sellaisen ruokaohjeen, joka kaikkien olisi helppo toteuttaa. Itsellä ainakin käy usein niin, että mielenkiintoinen ruokaohje jää toteuttamatta sen monimutkaisuuden takia. Tämä on simppeliä ja hyvää :-)

Mitäs tykkäsitte tämäntyylisestä postauksesta? Itsestä tuntuu vähän hassulta kertoa näin yksityiskohtaisesti mulle niin arkipäiväistä juttua, mutta kaipa tästä joku saa inspiraatiota omaan ruuanlaittoonkin? Toiveita saa esittää postausten suhteen :)

8 kommenttia:

  1. Oho! en ole tajunnutkaan, että smoothieen voi käyttää rahkaa :D haha! Kiitos vinkistä

    VastaaPoista
  2. näyttää ja kuulostaa hyvältä! vois kokeilla, ainakin tota pirtelöö :) kalkkunaa tuskin uskallan maistaa :D

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus! Toi rahka smoothiessa tuli mullekin uutena, pitää testata :-)!

    VastaaPoista
  4. Pihlaja Deaurora: hah, eipä mitää!=)

    Jannina: voihan ton kalkkunan lisäks laittaa muutakin, esimerkiks tomaattia, vihanneksia yms! Ja toi kalkkuna ei kyllä maistu tossa juuri miltään, antaa vaan 'ruokaisuutta' tohon:)

    VastaaPoista
  5. Anonyymi:jee, sitten vaan testailemaan:)

    VastaaPoista
  6. no joo, vihannesten kanssa tota pitääki päästä heti testailee :)

    VastaaPoista
  7. ehdottomasti aion kokeilla tuota rahkasmoothieta !! :-)

    VastaaPoista
  8. jannina: hyvä hyvä ;)

    Iina-lotta: kannattaakin!=)

    VastaaPoista