perjantai 26. heinäkuuta 2013

MY OWN FITSPIRATION

Oon lukenut aika paljon erilaisia urheilu- ja treeniblogeja ja kaikissa on aina ollut jotain hyvää. Ne on olleet sisällöiltään hyvin erilaisia keskenään ja siksi kaikki onkin ollut jollain tapaa mielenkiintoisia. Ajan kuluessa suuren osan seuraaminen on jäänyt vähemmälle, mutta yhtä luen yhä säännöllisesti.

Steffit on blogi, joka on inspiroinut mua todella paljon liikunnan suhteen. Kirjoittaja Steffi on personal trainer ja on hurahtanut Crossfitin ihmeelliseen maailmaan. Vaikka se ei lajina itseäni hirveästi kiinnosta, oon saanut blogista hurjasti muita hyviä vinkkejä ja ohjeita kohti parempia treenejä ja elämäntapoja. Suosittelen kurkkaamaan blogin, sinne pääsette täältä!

Mikä parasta, suosiostaan huolimatta kirjoittajalla ei ole näin ruudun välityksen perusteella noussut menestys hattuun. Valitettavasti monella käy tällä tavalla ja mielenkiinto laantuu nopeasti blogia kohtaan.
Teen tämän postauksen siksi, että saisitte käydä kurkkaamassa laadukasta treeniblogia. Toinen syy on se, että mua itseäni motivoi ihan törkeän paljon se kun porukkaa tulee sanomaan, että olen toiminut inspiraationa treenailun suhteen. Tässä on siis mun kiitos Steffille ja toivon toimivani motivaattorina myös näin toiseenkin suuntaan! :-)

Mikä on sun oma lemppari treeniblogi? Haluaisin löytää uutta ja laadukasta luettavaa, vinkkejä kommenttiboksiin!

5 kommenttia:

 1. http://startlivingyourbestlife.fitfashion.fi/

  toi on mun lemppari! :-)

  VastaaPoista
 2. Voi suuri Kiitos sinulle. Kukaan ei ole aiemmit tehnyt tällaista postausta noin kauniilla sanoilla, olen otettu Sait minut todella hyvälle mielelle, ihanaa viikonloppua sinulle.

  x Steffi

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: kiitti vinkistä!:)

  Steffi: kiitos itsellesi tuhannesta inspiraatiosta:)

  VastaaPoista
 4. http://enskis.blogspot.fi/
  ennan blogi on oma henk kohtanen suosikkini :-)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Joo on sitäkin tullut luettua, mutta se ei kolahda muhun kuitenkaan yhtä täysillä kun muut vastaavat. Hieno blogi kuitenkin on, ei siinä mitään! :)

  VastaaPoista