tiistai 30. heinäkuuta 2013

NEW IN MY CLOSET

Koukussa tähän biisiin! Musta on ihanaa löytää biisejä, joita on vaan pakko kuunnella koko ajan ja sillon kun ei sitä tee, melodia ja sanat pyörii koko ajan päässä. Kertokaa jotain teidän favorite biisejä, haluaisin saada lisää hyvää kuunneltavaa :)!
IMG_7754 asu IMG_7744'
neule Gina Tricot, laukku UFF, farkut Bikbok, kengät Converse

Tänään pukeuduttiin sitten vähän syksyisemmin. Aamulla oli satanut ja ilma oli kosten viileähkö. Onko parempaa tilaisuutta vetää päälle eilen Gina Tricotista ostettu ihanan värinen ja pehmeä neule? Ei taida olla. Kävin siis napaamassa ton eilen töiden jälkeen hintaan 19,90e. Oon yleensä tosi huono ostamaan vaatteita 'varastoon', esimekriksi näin kesällä syksyä varten, mutta nyt päätin olla fiksu ja ostaa tuon ennen kuin ne loppuvat kokonaan. Toi on vielä sellainen väri, jonka vois kuvitella loppuvan alta aikayksikön! Oon jo pidemmän aikaa metsästellyt viininpunaista yläosaa ja vihdoin myös sellaisen löysin. Miltä näyttää teidän silmään? 

Mun pitäis vielä ostaa syksyksi joku ihana nahkatakki, kun toi gina tricotin parin vuoden takainen alkaa jo vetelee viimeisiään.. Osaatteko te ostaa vaatteenne varastoon, vai joudutteko vaan myöhemmin levittelemän käsiä ja tyytyä vanhoihin (syys)kuteisiin?

9 kommenttia:

 1. Aivan ihanan värinen neule! Tykkään ♥

  VastaaPoista
 2. toi biisi on kyllä ihana, mutta ite rakastuin just tänään imagine dragonsin radioactiveen vaikka oon kuunnellu sitä jo kauan :D ehkä the host niminen leffa vaikutti asiaan ? :DD

  VastaaPoista
 3. apua miks ihmeessa luin eka etta "aamulla oli satanut lunta" haha :-D ja hei tykkaan sun blogista ihanan monipuolinen ja aina lukemisen arvoinen! ja aivan ihana neule! :-)

  VastaaPoista
 4. Tykkään neuleestas! Vaikka se saakin vähän karvat pystyyn - HYRRR ei syksyä vielä pitkään aikaan kiitos!! :/

  VastaaPoista
 5. Onks noi bikbokin farkut hyviä? löystyyks ne helposti/menettää muotonsa? kannattaaks niist ottaa se koko mikä tuntuu hyvält sovituskopis vai yht pienempi niinku esim dr denimeis? :)

  VastaaPoista
 6. Ihana neule! Toi väri sopii sulle ja oot taas niin nättinä:-)

  VastaaPoista
 7. On tosiaan ihanan värinen neule! :--) Haluan kans!

  Menikö multa muuten keväällä ihan ohi vai haitko sä lukion jälkee jonneki opiskelemaa? Vai onko iha suosiolla välivuosi edessä? Jos on niin miten aiot sen viettää? :)

  VastaaPoista
 8. Ihana neule <3 Tohon osaatko ostaa vaatteita varastoon- kysymykseen niin just ostin parit vaatteet meiltä syksyä varten hehe..

  VastaaPoista
 9. Ja nizzasta ehkä myös muutamat..

  VastaaPoista