torstai 8. elokuuta 2013

BEAUTY MADNESS

aamu aamu1 aamu2 aamu6 aamu4 aamu5

1,2&3: Musta on tullut nykyään ihan kynsilakkahullu! Haluaisin hamstrata miljoonia erilaisia värejä itselleni, mutta lopulta tullaan tähän pisteeseen, että huomaan lähes kaikkien olevan punasävyisiä... Mutta ne on niin kivoja! Mavalan lakat on best ja hiljattain oon myös tykästynyt Lumenen pieniin lakkoihin. Niissä on vaan huonoa se, että lakkaa tuntuu olevan oikeasti todella vähän. Mun mielestä on ihanaa lakkailla kynsiä muutaman päivän välein, se virkistää! Rakennekynsiä oon kokeillut pariin otteeseen, mutta omat kynnet kyllä on kaikista parhaat. Samaistuuko kukaan?

4: Ostin Lanttilan kirpputorilta tuollaisia sisustuskortteja ja ajattelin kehystää niitä jossain vaiheessa. Maksoi vaan 50 senttiä kipale!

5: ..Ja näin ryhdyinkin tuumasta toimeen. Kuva musta ja parhaasta kaverista sai ainakin toistaiseksi väistyä (<3), kun päätin muuttaa ilmettä yhdellä noista korteista. Teksti sopii paremmin kuin hyvin mun omaan elämänfilosofiaan ;-)

6: Ja sitten vielä lisää kirpputorilöytöjä, Lanttilasta nämäkin. Oon bongaillut kirppareilta tosi hyväkuntoisia tarjoiluastioita, nämäkin kunstansi yhteensä vaan kaksi euroa. Ei paha hinta noille kaunokaisille, eihän? Oon ostanut Kontista kaksi samantyylistä tarjoiluastiaa ja ne on täällä kotona käytössä siihen asti, että pääsen roudaamaan ne omaan kotiin!

2 kommenttia:

  1. Rakastan kynsien laittamista ja laitan kynsiä useamman kerran viikossa. :D Laskin viime viikolla huvikseni, että lakkoja on tällä hetkellä 112.. ja jotenkin tuntuu, että tuosta puuttuisi vielä osa. Upsista.

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Samoin! Kynsilakat on niin ihania, niitä ei voi olla ikinä liikaa :)

    VastaaPoista