tiistai 6. elokuuta 2013

I GOT YOU

mekkokollaasi IMG_8123
Mekko Gina Tricotista, liivi Zarasta, kengät Andiamomosta ja koru Espanjasta paikallisesta kaupastaIMG_8074 IMG_8081 IMG_8125 IMG_8177
IMG_8182 Tyylikäs muija Dinah!

Tänään suunnattiin tyttöjen kanssa heti aamusta nokat kohti Fazerin aamiaista. Ihan mielettömän hyvää, niin kuin aina. Maksaa 12,50 ja on todella kattava aamiainen. Oli muutenkin ihanaa nähdä lukiokavereita pitkästä aikaa (kuulostanpa vanhalta) ja vaihtaa kuulumisia puolin toisin. Kun aamiaisporukka hajaantui, jatkettiin seuraan liittyneiden tyttöjen kanssa kauppoja kierrellen ja terassilla istuskellen. Käytiin myös pyörähtämässä hiljaisuuden kappelissa ja kirjaimellisesti oltiin siellä alle minuutti, kun meitö alkoi naurattaa viereisillä penkeillä nukkuva mies hahhah. Ihana vapaapäivä! Napattiin Annan kanssa myös jäätelöt kaupasta ja nautiskeltiin ne puistossa aurinkoa ottaen. Kesästä pitää nauttia vielä kun sitä piisaa! Mä olinkin ihan villiintynyt ja heitin aamulla mekon niskaan (oon yleensä tosi huono käyttämään mekkoja/hameita, tästä se lähtee) ja oli hullun naisellinen fiilis haha :-D Haluaisin käyttää enemmän naisellisia vaatteita, mut mut.. Rento on kivaa!

See you later buddies!


4 kommenttia:

 1. UPEITA KUVIA! :)

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Superihana mekko!! :) Mulla on toi ihan sama, tekis mieli käyttää mekkoja arkenakin, mutta jotenkin tuntuu ettei ne sovi tai on liian naisellisia tms. Pitäis varmaan rohkaistua ja kokeilla, eihän siinä mitään menetä ;) Sulla ainakin toimii tosi hyvin!

  VastaaPoista
 3. janina havia: kiitos !!

  emmi: kiitti :)

  Katariina: Thanks! Joo mullaki käyttö jääny vähemmälle, koska vähän juhlavampi on. Nyt kun yhdistin liivin mukaan, niin sopi arkeenkin :) rohkeesti vaan mekko päälle!

  VastaaPoista