lauantai 24. elokuuta 2013

MY SUMMER

Vuosi toisensa perään näkee blogeissa postauksia, jolloin käydään läpi esimerkiksi oma vuosi tapahtuma tapahtumalta. Itse en ole ikinä tätä jaksanut toteuttaa (laiska kun olen), mutta päätin nyt tässä koota teille palasia mun kuluneesta kesästä. Olkaas hyvät ja kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte!   kesäkoll6
Tänä kesänä ollaan päästy vihdoin nauttimaan meidän upouudesta huvilamökistä, joka on ollut tekovaiheessa jo toista vuotta. Siellä kyllä mieli lepää, tänään lähdetään sinne juhlimaan tupareita jee! Valmistuin myös ylioppilaaksi ja vietin siihenastisen elämäni varmasti yhden onnellisimmista päivistä - kaikki oli silloin vaan niin täydellistä. Ylppärirahoilla ostin myös itselleni uuden koneen, joka on kyllä ollut jokaisen sentin arvoinen!
kesäkoll8
Viikko ylppäreiden jälkeen lähdin ystäväni perheen luo Espanjaan palvomaan aurinkoa ja keräämään uusia kokemuksia. Matka oli kaikin puolin onnistunut ja voin vaan lämmöllä muistella kaikkia hyviä ja ei-niin-hyviä hetkiä sieltä :-D Sieltä sain kerättyä itselleni mukavan rusketuksen, joka onkin epäonneksi jo lähes kokonaan iholta hävinnyt..
kesäkoll7
Heinäkuun alussa vietin yhden ikimuistoisimmista päivistä Turun Ruisrockissa. Oltiin siellä siskon ja muutaman kaverin kanssa. Kaikki onnistui paremmin kuin hyvin ja nähtiin ihan mielettömän hyviä artisteja, muun muassa Macklemore & Ryan Lewis ja mun ikisuosikki Raappana. Tämä on kokemus, joka täytyy itse kokea. Ens kesänä aion varmasti koluta myös muita festareita näiden lisäksi!
kesäkoll1
Hyvä ruoka on ollut suuressa osassa tänä kesänä - grillistä, kattilasta, uunista ja suoraan jääkaapista. Ollaan kokeiltu vähän uusi reseptejä ja kekkailtu uusia lemppareita. Mun mielestä kesä ei ole mitään ilman hyviä ruokia! Herkuteltukin on, sehän nyt on selvää ;-)
kesäkoll4
Paljon naurua, vähemmän onnistunut Tallinnan reissu ja poikaystävän kanssa hengailua ja rentoilua. Näitä kuvia kyllä tulee varmasti katseltua helmikuun räntäsateiden aikaan..
kesäkoll3
Kesä on mulle (ja uskon monille muillekin olevan) sellaista aikaa, kun jaksaa vähän enemmän panostaa ulkonäköön ja pukeutumiseen. Tänä kesänä oon käynyt aika vähän ulkona esimerkiksi baareissa, mutta silloin kun olen sinne lähtenyt, on ollut ihanaa laittautua nätiksi pitkästä aikaa. Syksyn tullen jaksan vielä näyttää kivalta, mutta talven masistelun iskiessä myös pukeutuminen yleensä alkaa toteuttaa vanhaa farkut-huppari-linjaa. Haluaisin jaksaa panostaa vuoden ympäri, ehkä tähän talveen olisi näiltä tiimoilta vähän tavoitteita? ;-)
kesäkoll5
Normaalisti kesäisin multa unohtuu liikunta kokonaan, syön mitä sattuu ja juon senkin edestä kaikkea roskaa. Koulujen alkaessa ei ne keväällä sopivat farkut olekaan välttämättä tuntuneetkaan yhtä mukavilta kuin ennen. Seuraavan puolen vuoden aikana tilanne yleensä on tasoittunut ja seuraavana kesänä sama juttu uudelleen. Tänä kesänä en onneksi ole sortunut tähän, vaan olen sanut hyvin pidettyä rutiineja yllä - syönyt, nukkunut ja liikkunut hyvin. Tähän suuri vaikuttaja varmasti on ollut se, että mulla ei ole lomaa ollut juuri ollenkaan (paitsi silloin Espanjan reissun aikaan ja sillä viikolla ruokailut olikin vaan yhtä hiilaria ja höttöä!), enkä ole päässyt retkahtelemaan missään vaiheessa. Olo on parempi kuin koskaan 'kesäloman' jälkeen!
kesäkoll9
Niin kuin mainitsinkin, olen ollut tänä kesänä hurjan paljon vaan töissä. Silti tähänkin kesään on kuulunut todella paljon ihania juttuja ja taidan olla valmis pikkuhiljaa jo jättämään hyvästit kuumuudelle ja oikeastaan mulla onkin jo ikävä viileitä syksyilmoja, jolloin vaa vetää (uuden) pipon ja (uuden) nahkatakin päälle. Autumn, I think i'm ready for you :)

Mikä oli sun kesän paras kokemus?

8 kommenttia:

  1. aika jännää, mutta kun kattelin noita ruokakuvia, pystyin haistamaan niiden ihanan tuoksun <3 tai sitten mulla on vaan nälkä :DDD

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Haha, kiitos hyvitä nauruista! :-D Tosin veikkaan tota jälkimmäistä vaihtoehtoa oikeaksi.. haha

    VastaaPoista
  3. Haha mäkin just toissapäivänä kasailin kuvia kesä-postaukseen (jota en sit saanutkaan aikaiseksi ainakaan vielä :D)! Ihana tunnelma näissä kuvissa, talvella voi sit fiilistellä lämmöllä kesää :) Mun paras kesämuisto on tähän mennessä ollut ehdottomasti pääsykokeiden jälkeinen fiilis, sitä ei vaan voita mikään!

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia <3 etenki toi missä sulla on toi farkkuliivi! ihana! siinä on semmosta ihan omaa tunnelmaa :3

    VastaaPoista
  5. Tosi kiva postaus, mutta itse en kyllä ole lähimaillakaan valmiina syksyyn ja tulevaan talveen!!

    VastaaPoista
  6. Hei mistä sä ostat sun farkkuja ja muita pitkiä housuja? :D Oot niin pitkä että sulla on pakko olla myös pitkät jalat ja täällä toinen pitkäjalkanen kaipais jotain vinkkiä, että mistä vois saada sopivan mittasia farkkuja tai farkkulegginssejä. Zarassa kun ei myydä sitä yhtä superpitkää mallia enää ja dr denimit kuluu vähän turhan nopeesti :-( ja vielä kun mulla on aika kapeat jalat ja leveä lantio niin pitäs olla vähän strechiäkin siinä kankaassa ettei ne pussita jaloista silleen tyhmästi :D oisko sulla antaa jotain hyvää neuvoa, kauppaa tai farkkumallia joka sulle sopii ja on riittävän pitkä? :-)

    VastaaPoista
  7. Katariina: jee, koita saada valmiiks nii mäki pääsen lueskelee;) ja joo, uskon että se fiilis on aika mahtava!

    K: kiitos:)!

    Anonyymi: kiva kuulla, kiitos! Ja noh, uskon et perun sanani sit ku alkaa oikeesti olla kylmä.. :-D

    pitkäkoipi: Joo Crockersin farkut on hyviä, kävinkin kokeilemassa niiitä jo mutta siellä ei ollu sen värisiä mitä just kaipailisin.. Mulla ei oo kauheesti ollu sitä ongelmaa et farkkujen lahkeet olis liian lyhyet, koska mun jalat ei oo kauheen pitkät, mutta selkä on :-D Mutta tosiaan ne Dr. Denimit on ollut hyvät mutta huonoo laatuu. Sitten kannattaa käydä kattoo myös Bik Bokista:)

    Hensku: <3

    VastaaPoista