lauantai 31. elokuuta 2013

YÖLLINEN INSPIRAATIO

.. Iski muhun eilen yöllä kuin salama kirkkaalta taivaalta. Yhtäkkiä vaan päätin, että haluan kuvata videon, jossa hoidan kynnet. Miksi? En tiedä. Noh, tässä nyt ainakin näätte, minkälaisen rutiinin teen aina muutaman kerran viikossa! Ja tätä videota olikin aika hauska tehdä, jospa innostuisin kuvailemaan tämäntyylisiä vähän useammin - olisiko kannatusta tai jotain ideoita kenties?

  

6 kommenttia:

 1. Sellaset päivä videona jutskat on aina kivoja, ne voi kuvata vaikka puhelimellakin! Ja sit tykkään kans sellasista et kuvaa vaikka vaan oman aamun, mitä syö, pukee päälle, laittautuu yms.. :-) mitkä vaan on kivoja!

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva ja laadukas video :) Ehdttomasti lisää!! Kannattaa muuten käyttää aluslakkaa (ellet siis käytä), kynsilakka pysyy kauemmin eivätkä kynnet värjäänny :) Tai en tiedä olitko vaan skipannut videosta sen :D

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Täytyy pitää nää mielessä, kuulostaa hauskoilta ideoilta:)

  Katariina: Kiitti, kiva kuulla! Joo siis mä oon ollu aina tosi huono käyttämään aluslakkaa, en tiedä miks. Täytyy testata jos huomais vaikutusta siinä kynsilakan kestävyydessä sitten :)

  VastaaPoista
 4. Kataa!!! :D en kestä kuvasitko tän yöl ku menit himaan? :D hahah ihana

  t. nita

  VastaaPoista
 5. Nita: haha ei ku tää on kuvattu vissii perjantai-iltava vai millon :-D ahha ei nyt sentään lauantaina.....

  VastaaPoista
 6. kamala mulla katkes just tänään kaks kynttä niin oli pakko leikata kaikki niin lyhyiksi, raastavaa kattoa noin kauniita kynsiä haha

  VastaaPoista