torstai 12. syyskuuta 2013

FITNESSTUKKU

Sanon äkkiä tähän aluksi, että olis kiva jos taas saisin heräteltyä teitä kommentoimaan vähän ahkerammin! Saan niin paljon lisäboostia postailuun kun muutama tyyppi edes jaksaisi tulla kommentoimaan. Tiedän että teitä riittää siellä yllin kyllin, älkää yrittäkö piiloutua ;-) Olen itsekin yrittänyt lähiaikoina kommentoida blogeihin enemmän, koska tiedän kuinka kivaa on saada mielipiteitä ja näkökulmia myös muilta kuin itseltään.
IMG_9702 IMG_9705

No mutta asiaan! Tässä nyt on mun fitnesstukun paketin sisältöä, jonka sain vihdoin ja viimein hakea eilen postista. Odotin lähetystä kuin kuuta nousevaa, hehe.. Aarreaitasta löytyi kilo vaniljanmakuista Whey-80 protskujauhetta (n.16e) sekä gojimarjoista ja pähkinöistä tehtyjä välipala/treeninjälkeisiä patukoita (n. 10e/paketti). Tilaajalahjana tuli vielä yksi ylimääräinen patukka ja mitta protskujauheelle. Oon jo noita kaikkia kerennyt maistamaan ja tykkään kyllä kovasti! Mullahan on ollut pitkään jo silleen, ettei oo noi prodet mennet nestemäisessä muodossa ollenkaan alas. Nyt oon taas pikkuhiljaa totuttautunut niihin ja nyt varsinkin toi vanilja on miellyttävän makuista, niin tekee mieli vielä enemmän hörppiä niitä. Femmesnackin haukkasin tänään duunissa välipalana ja täyttävyys on sellaista 4/5 luokkaa. Ihan okei pahimpaan nälkään, mutta ainakin tosi hyvän makuisia!

Fitnesstukusta mun tekis mieli tilata vaikka mitä kivaa. Se on mulle kuin joku karkkikauppa! Pitää taas varmaan lähiaikoina tehdä sinne uusi tilaus, tiiraimessa on jo muutama siisti juttu hehe :-D

Mikä on teidän lempparituote treenin jälkeen/yhteydessä?

12 kommenttia:

  1. oon niin samaa mieltä ton kommentoinnin kanssa! ennen niitä tuli tuplasti enemmän...;D ja haha oon kans tilaillu protskupatukoita, ne on nii superhyviä välipaloja!

    VastaaPoista
  2. Treenin jälkeen parasta on protskupannari!

    VastaaPoista
  3. Haha eka lause so true, so true..

    VastaaPoista
  4. Tunsin piston sydämessäni kommentoinnin takia. Täällä yrittää yks lukija ryhdistäytyä ;)

    Itse vedän treenin jälkeen hera80 minttusuklaata, tosi hyvää. :) Treenin yhteydessä litkin vain vettä, mutta tänään oli salilla sellaset tärinät päällä, että aloin kaipailla jotain urheilujuomaa. Olo oli ihan voimaton ja hyvä, että jaksoin tehdä puoliakaan siitä kuin normaalisti. :D Ennen treeniä juon workouto shockia mustikan makuisena, monen mielestä tosi pahaa, mutta ite oon jo niin tottunut, että juon ihan mielelläni.

    Mun protskujauhe alkaa kohta loppua, vois kokeilla ens kerralla vaniljan makuisena :) Taidanpas lähteä heti fitnesstukun ihmeelliseen maailmaan.

    VastaaPoista
  5. mää juon ihan tavallista proteiinijauhe+maito -mixiä jos jotain otan, mun treeniteholla muut taitais olla vähän rahanhukkaa. gojimarjoja pitäis kyllä maistaa, tänään pidin jo pussia kädessä mutta oli niin kallis! :D

    VastaaPoista
  6. haha voisin ostaa noita patukoita ihan vaan ton pakkauksen takia :D ihanan näkösiä! ja mä oon yleensä salin jälkeen juonut semmosen valio pro proteiinijuoman kaakaon makusena =)

    VastaaPoista
  7. ite saan protskun alas sillee et laitan eka vähä rasvatonta maitoo ja sheikkaan kunnolla ja sit laitan vettä loput ja sekotan uudestaan viel kunnolla :) tulee sellast kermasempaa ja pehmeempää ;) t. nita

    VastaaPoista
  8. Oon kans käyttänyt tuota Star Nutritionin Whey jauhetta mutta se on vaan makeutettu Stevialla! :3

    Käy toki kurkkimassa minunkin blogini! Kirjoittelen pirtsakkaa ja tyttömäistä blogia pääsääntöisesti kauneudesta/muodista. (: Teen myöskin paljon videoita. :3
    http://polishedxpink.blogspot.fi

    VastaaPoista
  9. Auttaako noi jauheet sun muut mihinkään..?

    VastaaPoista
  10. Jotenkin puhelimella tulee nykyään luettua enemmän, ja mun puhkulla ei pysty kommentoimaan mihinkään bloggerin blogeihin, kun selain ei tue sitä sivustoa tai jotain :D Mutta treenin jälkee juon rasvatonta plus maitoa, rahkaan tehtyä smoothieta tai syön esim raejuustoa tai jotain muuta protskupitosta ruokaa. En noista juomista niin välitä, ja yritän muutenkin pysytellä enemmän luonnollisemmissa protskuissa kun oon kuullut niin ristiriitasta tietoa noista palkkareista.. Valkosuklaapuddingia käytän kuitenki joskus, se on nam!

    VastaaPoista
  11. jennymerica: Jep älä vaan!

    Enni: se on kyllä tosi hyvää :)

    J: kiva kun tulit nyt kommentoimaan:) Mulla on kans nyt ollu minttusuklaata, mut se on mulle ihan liian makeeta.. Toi vanilja on mulle paljon mieluisampi!

    Katja: Niin mikäs siinä, jos ei kaipaa/tarvitse:) Ne on kyllä harmillisen hintavia..

    emmi: haha! Ne on kyllä ihan hyviä, mut muistaakseni niissä on hirveet määrät sokeria :O

    Nita: Kokeilin tota eilen ja tuli kyl paljon parempaa! Mä ku yleensä juon sen heti ku lähen salilta nii maitomahista ei oo, mut ku käy vaik lenkil tms nii sit joo:)

    polishedxpink: Okei:) Joo käyn kurkkaamassa!

    Anonyymi: No niistä saa treenin jälkeen proteiinia, joka auttaa lihasten kasvuun ja palautumiseen. Ite huomaan sen konkreettisesti siten, että tulee energisempi olo treenin jälkeen (verensokeri nousee), eikä lihakset enää tunnu olevan niin hapoilla kuin ilman juomaa:)

    Ella: Onkohan vika Safarissa, koska ite käytän google chromea ja mä pystyn kyllä kommentoimaan ihan normaalisti puhelimellakin? Joo no mä oon ollut ennen samalla kannalla (tai pitkään olin tässä taannoin), mutta se kävi niin vaivalloiseksi aina mulle kun piti ympäri kaupunkia raahata maitorahkoja ja lusikoita yms mukana ja musta on nyt vaan helpompi ottaa jauheet mukaan shakeriin ja tehdä juoma sitten heti treenin jälkeen :) Mutta mieltymykset tietysti kullakin! Mä en oo noita puddingeja ikinä maistanut, hmm..

    VastaaPoista
  12. Eikun mulla ei saa mitää hyvää selainta ladattua kun on tollanen sony ericssonin puhelin.. :-D Mutta joo, mulla on onneks salille matkaa kotoota alle kilsa, niin pääsen melkein aina kotiin suoraan syömään protskut :) patukoita tulee kans välillä syötyä jos on suoraan menossa johonkin! Ja mua himottais nyt kokeilla sitä minttusuklaapuddingia, kun toi yks ja sama maku alkaa vähän jo kyllästyttää.. hehe

    VastaaPoista