maanantai 2. syyskuuta 2013

THIS TIME I'M GONNA BE STRONGER, I'M NOT GIVING IN

IMG_9163 IMG_9196 ashu IMG_9198 IMG_9145
bleiseri kirpputorilta/ paita Bik Bok/ housut Top Shop/ koru Forever 21/ kello kirpputorilta/ laukku vintagea/ kengät Dinsko/ takki Vila

Asua lauantailta, kun oltiin viettämässä erään hyvän kaverin läksiäisiä vanhalla kouluporukalla. Olin pitkästä aikaa fiilingeissä baariin lähdöstä ja ajattelin villiintyä sinne asti, mutta en sitten lopulta sinne asti päässytkään :-D Ehkä mä vielä joskus baariin ehdin, uskoisin näin.. Ilta oli siitä huolimatta oikein onnistunut ja hauska, vaikkei kyyneliltäkään illan aikana säästytty. Onhan se aina haikeaa, kun joku lähtee pois pitkäksi aikaa.

Tästä päivästä sen verran, että oon taas ollut ihan maanantaifiiliksissä (oon esimerkiksi juossut mun avaimia hakemassa ympäri vantaata), mutta parempi mieli tuli heti kun pääsin lenkille testailemaan uutta pitkähihaista juoksupaitaa. Nyt alan olla valmis viileisiinkin lenkkeilyilmoihin! Kohta lähden taas töihin, kyllä nää maanantait on aina yhtä vaikeita ja lagisia.. Mutta eiköhän se tästä, hyvää viikon alkua kaikille :-)

Ps. Kuka lähtee mun mukaan tsemppisyyskuuhun? Mä ainakin yritän vähentää herkkuja sun muuta, kun nyt on taas tullut herkuteltua harva se toinen päivä. Aion myös testailla erilaisia superfood- reseptejä, tänään tulikin uusi raaka-ainetulokas kuivakaappiin.. Käsi ylös hep!

6 kommenttia:

  1. Mun pitäis kans vähentää herkkujen syöntiä.. Ihana tuo asu!

    Nomi

    VastaaPoista
  2. Todellakin lähden! Niinkuin joka maanantai.. Hyi minä olo, nyt on mm. kirjoitusstressin takia tullut syötyä vielä tavallistakin huonommin :s tekosyitähän riittää, mut tän on loputtava nyt. Oon just kadehtien kattonu et sä oot laiha ja hyvinvoivan näköinen, joten älä stressaa liikaa!

    VastaaPoista
  3. Sun hiukset on kyllä niin upeat! :) ja i'm in! tsemppisyyskuu tekee hyvää, en tosin tiedä kuinka hyvin ylppäreitten takia onnistuu mut i'll try! :D

    VastaaPoista
  4. ihania kuvia! ja ootko siis lookbookissa? :)

    VastaaPoista
  5. aivan ihana toi sun kaulakoru! asu muutekin:)

    VastaaPoista
  6. Nomi: Nonii hyvä, sitten en oo ainoa:) kiitos!

    riikka: Tällä viikolla tsemppaat niin, et ens viikolla vaan jatkat projektia ;) Voi apua kiitos paljon! Tsemppiä :)

    kata: Kiitti! Joo yritetään molemmat parhaamme!

    Aino: Kiitos:) En oo, toi tägi kuuluu vaan tohon Indiedaysin inspiration juttuun!

    Jennymerica: Kiitti ihana!

    VastaaPoista