tiistai 22. lokakuuta 2013

Amsterdamin ostoksia

Mä en shoppaillut tolla matkalla mitenkään kauheasti. Noudatin samaa kaavaa kuin Suomessakin, että ostin vaan oikeasti tarpeellisia ja harkittuja juttuja, enkä 'seonnut' kauppojen valikoimasta huolimatta. En ihan aina ymmärrä sitä kun monet tuntuu shoppailevan niin paljon, ettei siinä ole enää mitään järkeä. Mulle tulee paljon parempi mieli, kun löydän muutamia kestosuosikkeja, joita tulee sitten käytettyä pidemmän aikaa!

IMG_1385
Alla on ihan basic umpinainen neule Clockhousesta, siitä ei valitettavasti parempaa kuvaa. Välissä ihan pelkkä valkoinen teeppari samaisesta paikasta. Printti t-paita River Islandista, saippua Ritualsista.
IMG_1390
Mun olis tehnyt hirveesti mieli hamstrata kaikkia meikkejä tuolta kotiin, vaikka täällä Suomessa oon tosi varovainen meikkien ostaja. Voi johtua siitäkin, että tuolla oli sellainen kauppa kuin Hema, jossa oli tosi kivoja meikkejä super edullisesti. Tämän kuvan huulipunat, eyeliner, peili ja kynsiviila on sieltä. Hintaa noilla kaikilla oli 2-4 euroa. Vähän harmittaa, etten ostanut enempää noita huulipunia, oli tosi edullisia ja ne on osoittautuneet myös ihan hyvälaatuisiksikin. Koru ja korvikset on paikallisista kaupoista (en valitettavasti muista nimiä).
IMG_1397
Rituals oli kauppa, jossa myytiin paljon erilaisia saippuoita, ihonhoitotuotteita ja osassa liikkeistä oli myös vaatteita ja esimerkiksi huonetuoksuja yms. Me ostettiin noita saippuoita, koska täällä ei olla törmätty vastaavanlaisiin. Kun suuttimesta painaa, tulee kämmenelle geelimäistä ainetta. Kun käsiä hankaa yhteen, tulee saippuasta ihan kunnolla vaahtoavaa, ihan kuin telkkarimainoksissa! Eikä sitä edes tarvitse laittaa paljoa, että saa kunnon vaahdon aikaiseksi. Vähän arjen luksusta:-)
IMG_1543
Mulla oli jo pitkään ollut ongelmana liian pieni meikkipussi, aina jouduin asettelemaan kamat sisälle, ennen kuin pussi meni hilkulla kiinni. Nyt onneksi löysin River Islandista uuden ja tähän tosiaankin mahtuu kaikki tarvittava ja vähän lisääkin, jee! Kuvassa myös Revlonin uusi ripsiväri (joka on tosi hyvää!), jo edellisessä kuvassa näkynyt huulipuna + Hemasta ostettu luomivärihäivyttäjä.
IMG_1661 IMG_1664
Ja sitten tähän mun beibiin.. Oon ollut tähän laukkuun tosi tyytyväinen, ihana heittää vaan kaikki kamat mukaan ilman sen kummempia järjestelyitä ja lähteä kaupungille/töihin/minne vaan. Tykkään tästä myös siksi, että sisällä ei tarvitse olla mitenkään mielettömästi kamaa, että muoto näyttäisi hyvältä. Välillä mulla on tuolla sisällä vaan ihan perusjutut (avaimet, lompakko, puhelin, kalenteri..), eikä sen kummempaa täytettä. Tämä on siis ostettu paluumatkalla lentokentältä.
IMG_1667
Olin pidemmän aikaa halunnut uutta kelloa ja olinkin katsellut hintavampia ja laadukkaampia kelloja. Hinnat hujahteli parinsadan euron paremmalla puolella ja aina vaan mietin, että raaskinko maksaa niin paljon kellosta. Sitten tajusin, että mulla kello on kädessä lähinnä vaan ulkonäöllisistä syistä, enkä vaadi sen tekniikalta juuri mitään. Onhan se kiva, että siitä näkyy kellonaika, mutta muuta en siltä vaadi :-D Päätin siis ostaa vaan tällaisen 'halpiskellon' New Yorkerista alle parilla kympillä. Ja tykkään tosi paljon! IMG_1672 Pitkään olin etsiskellyt takkia ja tämmöinen sitten onneksi löytyi ja kaiken lisäksi vielä edulliseen 50 euron hintaan! Tämä myös Clockhousesta, jonka vaatteita myytiin De Bijenkorfia vastapäätä olevassa kauppakeskuksessa (en nyt kuollaksenikaan muista nimeä...). Yllätyin kyseisen merkin vaatetarjonnasta, sillä löysin sieltä tosi paljon kivoja vaatteita ja asusteita:)

Siinäpä mun ostokset, mitäs tykkäätte? Millaisia shoppailijoita te ootte yleensä ulkomailla?

7 kommenttia:

  1. Toi Korsin laukku on ihana, itsekin miettinyt sen ostamista, se on just sellainen hyvän kokoinen (:. Amsterdamiin halunnut mennä joo pitkään, niin kyselisin, että oliko kallista siellä asuminen/ruokailu/liikkuminen/yms.?

    http://life-out-of-order.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Pauliina Kyllönen: Toi on kyllä tosi ihana, et tulis katumaan ostosta:) Hotelleja on joka lähtöön, mutta mielestäni yllättävän hyvä hinta-laatusuhde on siellä niiden puolesta. Meilläkin oli tosi siisti hotelli, joka ei maksanut kuin about 100e/yö. Ruokailu on aika samanhintaista kuin täälläkin, poikkeuksiakin tietysti löytyy. Pienemmissä paikoissa ruokailu on edullisempaa, eli kun jaksaa vähän kierrellä niin niitä edullisempiakin löytyy. Liikkumisesta en sen enempää osaa sanoa, kuin että taxit on aika samaa luokkaa kuin täälläkin. Me ei nimittäin jouduttu siellä liikkumaan julkisilla, hotelli kun oli sen verran lähellä. Suosittelen käymään Amsterdamissa, kantsii lähteä!

    VastaaPoista
  3. toi takki on just niin kiva ku kuvailitki!! jee kivoja ostoksia !! :)

    VastaaPoista
  4. K: thanks, mäki tykkään tosi paljon:)

    VastaaPoista
  5. Vitsi tykkään tästä sun blogin ulkoasusta!!!!! Ja sun ostoksista myös. Mä aina sekoan ulkomailla shoppaillessa :D pakko saada kaikki, sillä niitä ei pysty sit lähtee myöhemmin hakemaan jos jonkun tuotteen hankkimatta jättäminen alkaa kaduttaa!

    VastaaPoista
  6. Tosi kivoja ostoksia, etenkin toi Korsin laukku on ihan rakkautta!! <3 Mä olin ennen kans sellanen sekoaja kun pääsin ulkomaille shoppailemaan, mut nykyään shoppailen ulkomaillakin kohtuudella ja vaan sellasia kestäviä ja klassisia vaatteita/asusteita :)

    VastaaPoista
  7. Mä menetän kaiken itsehillinnän ulkomailla ja shoppailen jokaisen pennin mitä löytyy :D

    VastaaPoista