tiistai 15. lokakuuta 2013

outfit of the day

DSC_0010 DSC_0011
laukku Michael Kors/ takki Clockhouse/ housut Only/ kengät Dinsko/ hanskat Aleksi13/ huivi Forever21

Tällaista puin tänään päälle, kun lähdin käymään serkun ja siskon kanssa moikkaamaan tätiä ja niiden ihanaa kisuliinia :) Voi että kun olin jo ihan unohtanut, kuinka luonto täällä Suomessa on juuri nyt kauneimmillaan, Hollannissa ei näkynyt ruskasta juuri mitään merkkejä.. Luulin täällä olevan tosi kylmä ja pukeuduin ulos ehkä vähän liiankin lämpimästi hah! Innostuttiin sitten kuvailemaan ulkona vähän enemmänkin, mutta mä pakottauduin aiemmin sisälle, kun mulla on vielä ihan järkyttävä yskä päällä. Haluaisin olla jo terve!

Tarkkasilmäisimmät huomaakin, että oon ollut laukkuostoksilla! Oon jo todella pitkään himoinnut tuota Michael Korsin Tote -mallia, mutta en ole ikinä raaskinut sitä ostaa. Mulla on ollut päällä myöskin pienimuotoinen Kors-boikotti ihan vaan sen takia, että kaikilla tuntuu olevan päällä kyseisen merkin ostobuumi. Itse yritän parhaani mukaan olla lähtemättä mukaan näihin villityksiin, mutta minkäs teet.. Oon koittanut etsiä vastaavaa kivaa laukkumallia (=sisälle mahtuu mukaan koko omaisuus), mutta tuloksetta. Schipholin lentokentällä tää malli oli nyt kuitenkin yli neljäkymppiä edullisempi kuin Suomessa, niin mun oli pakko kiikuttaa se kassalle ja hymyssä suin oonkin sen jälkeen ollut. Mietin pitkään mustan ja ruskean välillä, mutta on toi ruskea kyllä paljon enemmän mun mieleen. Poikaystävän kommentti ratkaisi tämänkin ongelman, kun "mulla on jo muitakin mustia laukkuja". Lisäksi mielestäni tässä mallissa musta ei anna laukulle tarpeeksi oikeuksia, toisin kuin muut värit.

Miltä näyttää asu ja laukku teidän silmään? 

6 kommenttia:

 1. VOI EI MIKÄ LAUKKU! oon itekki ihaillut tota jo varmaan vuoden päivät! Yksi kateellinen täällä ilmottautuu

  VastaaPoista
 2. Itekkin pistin just pitkän pohdinnan jälkeen Micahel Kors Jet Set chain python (http://www.salemichaelkorsonlinebags.com/images/mk/2012063021333070090786289400.jpg) laukun tilaukseen.Poikaystävä sano aika suoraan että "ota nyt se laukku ku joka ikinen päivä sä noita kyttäät netissä" :D
  Nyt sitten malttamattomana odottelen et se tulis postiin ;)

  VastaaPoista
 3. oii oot niin kaunis! :) ja ihana asu ja toi laukku, pure love ;)

  VastaaPoista
 4. Laura: ääk eikä! Sun pitää kans hankkia jos oot kauan himoinnut :)

  Jenna: Hienoa, nätti laukku tuokin:) Uusi laukku on aina onnellisuutta<3

  Anonyymi: Voi kiitos paljon<3

  VastaaPoista
 5. Ihana laukku ♥ oon niin kade! Ehkäpä joku päivä mäkin kiikutan ton kassalle :D viimeistään sillon kun voitan lotossa!!

  VastaaPoista
 6. Sira: Kiitos, rakastan tota kans totta tosiaan <3 Haha, no vähän rahaa aina kun laittaa säästöön niin sit pystyy palkitsee ittensä:)! Ja kyllä tuntuu hyvältä ostaa jotain tollasta, kun tietää että joka ikisen pennin on itse tienannut!

  VastaaPoista