keskiviikko 2. lokakuuta 2013

quick update

IMG_0525 IMG_0528 Illan kuulumisia. Kaunista auringonlaskua kotimatkalla ja tämän illan ohjelmaa. Mulla oli koko päivän duunissa tosi kipeä olo, päätä jomotti ja sain vähän väliä sellasia kuuma-kylmä-aaltoja, tiedättekö ihan kuin olis kuume nousemassa. Nooh, antaa nousta vaan, kunhan en olis ens viikolla kipeä, kun pitäis sinne matkalle lähteä. Kävin vasten tapojani ostamassa keskellä viikkoa suklaata ja aionkin kohta aloittaa Breaking bad maratonin. Kaikki kehuu sitä sarjaa sairaasti ja onhan munkin nyt pakko katsastaa millainen se on. Onko siellä kyseiseen sarjaan koukkuun jääneitä? Toisaalta ihanaa vaan olla väsynyt ja kipeä, koska silloin saa ihan vapaasti vaan maata ja olla tekemättä yhtään mitään.

Nyt hyvällä omalla tunnolla herkuttelua ja ihan vaan rentoilua. Kiitos huomisesta vapaapäivästä.

4 kommenttia:

 1. täällä ainakin yksi koukkuun jäänyt! viikko sitten aloitin katsomaan sarjaa ja nyt jo muutaman tuotantokauden katsonut, voin sanoa että tosi hyvä sarja. suosittelen!

  blogis on ihana! kuuluu niihin harvoihin blogeihin joiden tekstitkin jaksan lukea =)

  VastaaPoista
 2. Hyvän sarjan valitsit!! Ja vielä hyvään aikaan alotit kattomaan kun se just loppus nii sun ei ainakaan tarvii ikinä odotella uusia jaksoja:-D

  VastaaPoista
 3. Joo se on ihan huippu sarja! Tosin välillä menee liian rankaks mulle, niin kattelen sit kevennykseks muutaman modern family jakson.. :D toi suklaa on parasta!!

  VastaaPoista
 4. breaking bad... oi breaking bad... mitä teitkään elämälleni... katoin kaikki tuottarit muutamassa päivässä:D pikkubroidi löys viel jonku sivun mist saa kaikkii breaking bad paitoi ni mun on kyl ihan pakko tilata :D must on tullu ihan liian suuri fani

  VastaaPoista