torstai 24. lokakuuta 2013

R.E.D.D

Moikka! Hain tänään postista tosi kivan paketin, jonka on lähettänyt mulle AIG ja Reddville. Olen mukana Reddvillen Shesocial -kampanjassa ja myös te blogini lukijat voitte hyötyä tästä. Ihan ensiksi kurkatkaapa tänne, niin voitte täyttää itsellenne täysin ilmaisen käsilaukkuvakuutuksen!

Mulla on tietty kanta blogissa mainostamiseen/yhteistyökumppaneihin. En halua haalia kumppaneita vaan 'mammonan' ja ilmasen tavaran takia. Tähän yhteistyöhön halusin kuitenkin lähteä mukaan, sillä kukapa nainen ei tietäisi, kuinka paljon rahaa meillä menee pelkästään siihen, että voidaan pitää kuukautiset aisoissa? Damn you miehet, te ette varmaan osaa kuvitellakkaan!

IMG_1769 IMG_1770 IMG_1771
"R.E.D.D. Free voi tarjota tamponeita ilmaiseksi tilaajilleen upeiden yhteistyökumppaniyritystensä ansiosta. Tamponipakkauksiin painetut mainokset mahdollistavat sen, että me voimme tarjota sinulle laadukkaita ja kauniisti pakattuja tamponeita aivan ilmaiseksi! Mitä enemmän meitä on, sitä enemmän voimme saada yhteistyökumppaneita. Meille ja yhteistyökumppaneillemme on ensiarvoisen tärkeää, että näkemäsi mainokset kiinnostavat sinua. Siksi haluamme oppia tuntemaan sinut ja kuulla mielipiteesi mainoksista ja tarjouksista. Tamponit ovat siis ilmaisia niin kauan kuin vastaat ko. tamponipakkaukeen liittyvään kampanjakyselyyn. Jokaisella kampanjalla on oma kampanjakyselynsä."

En edes yrittänyt itse visertää mitään epämääräisiä esittelytekstejä, vaan kopioin esittelyn suoraan Reddvillen sivustolta. Tiivistettynä - jos haluaa säästää kuukausittaisissa tampoonikuluissa, suosittelen sivustolle rekisteröitymistä. Paketti tulee suoraan omaan postilaatikkoon, mikäli sikäli (minulla ainakin!) se sieltä sisään mahtuu. Rekisteröityminen onnistuu täällä!

Miltä kuulostaa?

1 kommentti:

  1. Olipas hauska ku tälläinen erilainen yhteistyö! : )

    VastaaPoista