sunnuntai 3. marraskuuta 2013

But every song's like gold teeth, grey goose, trippin' in the bathroom

Mä en itse tykkää hirveästi lukea puhelimen kuvien varaan rakennettuja postauksia. Nyt kuitenkin on sellainen tilanne, että joudun itse turvautumaan tähän, sillä kameraa en ole pitkään aikaan kantanut mukana, mutta puhelimeen on kuitenkin kerääntynyt paljon kuvia + tietysti haluan kertoa tänne vähän mitä mulla on meneillään! Mitä sanotte näistä tämmöisistä postauksista, jaksaako lukea?
 1. Siskon kanssa katsomassa Leijonasydäntä ja popparit ilman buttermaustetta höh... 2. Tollanen söpöliini täällä meidän seurana nykyään tepsuttelee <3 3. Ihanan hatun testailua Lindexissä Jumbon shoppailureissulla 4. Ihanaa eilistä itsetehtyä pitsaa, kokista ja kuuden kiireisen työpäivän jälkeinen rentoutuminen
 1. Tässä taannoin oltiin tyttöjen kanssa meillä juomassa viiniä ja fiilistelemässä iltaa musiikin ja herkkujen kera 2. Kauniit syyspäivät ei ollut tällöin vielä historiaa.. 3. Viimeviikkoiset dagen efter kiinalaiset Dynastyssa 4. Tein viime viikolla jalkoja pitkästä aikaa ja oli ihan törkeen hyvä treeni! Kuva on mustavalkonen koska mua tuskin olis erottanu tomaatista värien kanssa..
Tänään herättiin serkun kanssa ajoissa aamulla ja lähdettiin treenaamaan Maunulan pommisuojan salille. Tehtiin tosi hyvää selkä-,ojentaja- sekä hauistreeniä. Lopuksi tehtiin vielä törkeen hapottava Tabata-treeni, jossa tehtiin kaksi liikettä omissa sarjoissa. Ensin korokkelle hyppimistä 8x20sec ja jokaisen sarjan välissä 10 sekunnin tauko. Tää kesti kokonaisuudessaan neljä minuuttia. Sen jälkeen burpeet samalla kaavalla, huuuhhuh! Olin kyllä ihan kuollut, kyllä sain eilisillan sipsit ja pitsat kyytiä :-D! Välillä on niin siistiä käydä kaverin kanssa salilla, kun saa puristettua itsestään ihan erilailla irti ja saa hyviä treenivinkkejä.

Tällaista tällä kertaa! Kävin tässä illalla vielä parin tunnin kävelyllä koirien kanssa ja nyt ansaittu lepo! Huomenna taas startataan viikko aamuvuorolla... Katsotaan mitä kerkeän tänne taas seuraavan kerran kirjoittelemaan. Illanjatkoja kaikille!

4 kommenttia:

 1. Jaksaa todellakin lukea! :-) tälläset postaukset on just tosi jees :)
  Mitä teet työkses? :D

  VastaaPoista
 2. Toi Tabata-treeni kuulostaa hyvältä! Mul on nyt ihan mieletön treenimotivaatio ja tuntuu ihanalta laittaa ittensä vähä koville :) Kaverin kaa on ihan erilaista olla salilla, oltii Nitan kaa joku aika sitte ja huomas kyl eron normitreeniin :D olis superkivaa tulla joku kerta vaik sunki kanssa :)

  VastaaPoista
 3. Tällaiset postaukset on just parhaita! Kerro hei lisää tosta tabata treenistä!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: kiva kuulla!:) oon ärrällä hehee

  Martsa: uu kuulostaa tosi hyvälle ja sen kyllä huomaa susta!:) ja toi on kyl parasta kun laittaa ittensä kunnon koetukselle. Mennää yhessä joku päivä ja otetaan hensku messiin:-)!

  Anonyymi: jee kiitos! Voisin kirjoittaa siitä lisää joku päivä kun itekin kokeilen enemmän:-)

  VastaaPoista