lauantai 23. marraskuuta 2013

Hylättyjä tarinoita etsimässä

Vapaapäivä aloitettiin tuntemattomassa suossa rämpimällä, kun lähdettiin Jenniferin kanssa suunnistamaan kohti Kruunuvuoren hylättyjä taloja. Olen kuullut sekä lukenut paljon tästä paikasta, mutta en ole koskaan saanut aikaiseksi lähteä tsekkaamaan paikkaa paikan päälle. En tiedä mikä tämän mestan tarina on, miksi talot seisovat tuolla hylättyinä, mutta suosittu nähtävyys, ulkoilu- ja lenkkeilykohde tuo vissiin kuitenkin on. Mietin vaan, että jos tuolla pääsis joskus kunnolla ulkoilemaan niin olis tosi kiva. Hyvää mäkistä ja vaihtelevaa maastoa silmänkantamattomiin, heh.  kruunuvuori kruunuvuori1
Herttoniemestä bussi numero 88 alle, päätepysäkille ja sen jälkeen kiipeämistä mäen päälle suomättäitä ja näiden lautakyhälmien ohiastumisia välttäen. Vähänkö oli pelle olo, kun olin laittanut korot jalkaan ja siistit vaatteet päälle. En yhtään tajunnut paikan olevan ihan keskellä metsää! Siellä sitten rämmittiin blondina Michael Kors olalla ja kamera kaulassa :-D Varmaan hyvä näky..
kruunuvuori5 kruunuvuori9 kruunuvuori3
Tää oli niin creepyä! Osassa taloista oli jätetty joitain huonekaluja huoneiden sisälle - sänkykin löytyi tuosta noiden vierestä. Sitä vaan alkaa miettiä mitä kaikkia tyyppejä tuollakin on joskus asustellut, ennen tai jälkeen autioitumisen. Monet seinät oli ihan täynnä graffiteja ja piirrustuksia, hienon näköisiä!
kruunuvuori6 kruunuvuori4
Vieraskirjakin löytyi! Meillä ei ollut kynää mukana, muuten olisin halunnut kirjottaa tuohon terveiset.
kruunuvuori8 kruunuvuori12
Tuolla oli maailman kaunein lampi keskellä metsää. Tyyni kuin unelma (=valokuvaajan riemuvoitto) ja niin kaunis, että sitä olisi voinut katsella ja kuvailla loppupäivän. Rakastan tätä kuvaa yli kaiken!
kruunuvuori10 kruunuvuori13 kruunuvuori11
Paikkana tuo oli todellakin kokemisen arvoinen. Ihmeellistä, että keskeltä Helsinkiä löytyykin noin erilainen ja kaikesta niin erillään oleva kaunis ja hyytävä paikka. Erään talon pihalla oli yli sata vuotta vanha hautakin - siihen oli haudattu joku alle kymmenen vuotta elänyt henkilö.. Voin laittaa kuvia romahtaneista taloista jos teitä kiinnostaa, niitä en nyt jaksanut enää alkaa muokkailemaan. Kiinnostaisiko?

Oletteko te käyneet tuolla? Mä en kyllä ikimaailmassa uskaltais mennä tonne pimeällä, hyi että!

10 kommenttia:

 1. laita ihmees lisää kuvia! ja jos asuisin sielpäin nii menisin heti huomen käymää kuulosti niiiin mielenkiintoselta mestalta!

  VastaaPoista
 2. Wau mitä kuvia! Varsinkin nuo tuosta lammesta otetut ♥ Tuonne olis hienoa joskus mennä käymään :-)

  http://liveyourdream-emma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oon ite kans käyny hylätyssä mielisairaalassa ja ku on kuullu niin paljon urbaaneja legendoja en uskaltais tonne varmaan ikinä!!! mut kuvat on sairaan upeita :) wau!

  VastaaPoista
 4. Ihan törkeän hienoja kuvia! En oo kuullutkaan koko paikasta ennen! Laita ihmeessä lisää kuvia! :)

  VastaaPoista
 5. Joo laita ihmeessä lisää nääkin on jo niin hienoja! :)

  VastaaPoista
 6. laita enemmän kuvii!

  VastaaPoista
 7. vau!! varsinkin toi lampikuva, upee!

  VastaaPoista
 8. pistä ihmeessä hei niistä taloista kuvia! :)

  VastaaPoista
 9. Mun arvelut siitä haudasta oli kyllä, että siinä lepää lemmikki, nimestä ja elinajasta päätellen :) Hirveet kurat ja lammikot siellä tosiaan tähän aikaan vuodesta on!

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Joo! No jos täällä päin liikuskelet;)

  Emma: kiitos:) Kannattaa käydä:)

  JennyMerica: Mä en uskaltais sinne mielisairaalalle lähtee (tai minnekkään muualle haha)

  Laura: Kiitos kovasti :)

  emmi: Laitettu on! Kiitos:-)

  Anonyymi: Yes sir!

  Jannina: thanks, mäki tykkään :)

  Janika: Kyllä vain:-)

  Anonyymi: Niinpä, totta! Eipä tullut mieleenkään ;-D Villi mielikuvitus tietysti heti asialla...

  VastaaPoista