keskiviikko 27. marraskuuta 2013

So now we live beside the pool, where everything is good

Dodiih, keskiviikkoa taas mennään! Mitä sinne kuuluu? Tänne kuuluu hyvää, loppuviikoksi on nimittäin paljon kivaa ohjelmaa suunniteltuna. Ei niinkään mitään ihmeellistä, paitsi perjantaina käydään ikeassa shoppaamassa ja aion ostaa mulle uuden työpöydän (thank god, tää mun nykyinen on ergonomisesti niin huono kuin olla vaan voi, eikä oo kyllä kauneudellakaan pilattu). Lauantaina on luvassa muuttoapuna olemista ja illalla juhlitaan pikkuisia jouluja! Jihuu, can't wait:-) Tässä nyt vähän iiföönikuvia muutamalta viikolta, var så god!

 1. Posettelua, uutta neuletta ja kikkuroita 2. Vedenjuonti on avain mun hyvään oloon ja virkeyteen, amen! 3. Kaunis Arabianranta - ja tietysti ihana aurinko 4. Aloitin katsomaan O.C:n tuotantokausia nyt taas kuinkakohan monennetta kertaa. Se on vaan niin paras sarja! En ole nyt ehtinyt katsoa kuin muutaman jakson ja odotan viikonloppua, että voin aloittaa kunnon maratonit hyvien eväiden kera!
 1. Bikbokissa shoppailua, vähän oli pakko ostaa kun oli -40% koko putiikin valikoima.. 2. Treenin jälkeisisä tunnelmia. Toi vaniljan makuinen Skyr on muuten ainoa mitä tykkään syödä, mustikkakin menee. Ne muut on puolestaan mulle liian makeita 3. Minä ja Erika Blog Awardseissa 4. Hoppaa, jumppailua viime perjantaina
1. No siellä Bik Bokissa shoppailua.. 2. Yks söpöläinen mun sängyllä. Tää on kyllä niin perus näky nykyään, tälläkin hetkellä molemmat pallerot makoilee mun sängyllä ja kuuntelee mun kanssa musiikkia :-) 3. Ihanan tunnelmallinen Klaus K Livingroom 4. Lähdössä gaalaan (suht normaali kuva niihin mä-nyt-oon-ihan-paniikissa-ennen-juhlia- kuviin verrattuna..)

Sellasta tällä kertaa! Heippodei, mä häippäsen töihin :-)

2 kommenttia: