torstai 21. marraskuuta 2013

Everybody dies but not everybody lives

sade sade6 sade2 sade5 sade4 sade1 sade7

Tässä piisaa vähän sekalaisia kuvia niin sunnuntaiselta Fazerin brunssilta kuin myös eiliseltäkin. Esittelyssä mun uudet (rakkauspakkaus!!) nilkkurit DinSkosta hintaan 29,90. Edullisen hinnan lisäksi ihastuin näissä tohon sopivan pieneen korkoon, joka antaa just sopivasti lisäboostia säärien pituudelle ja vähän myös itsevarmuudelle. Kuvissa näkyy myös mun eilisiä Ikean ostoksia, joilla vähän koristin mun huonetta (purkit 2,95e ja 1,95e). Miten voikaan noin pienet sisustuselementit tuoda lisäiloa sisustukseen? Vielä pitäis saada jouluvalot ripustettua tuonne niin voila, täydellisyys alkais olla jo paketissa!

Nyt olen kotona haukkaamassa välipalaa töiden ja salin jälkeen, mutta en ehdi tässä kauaa jaaritella - mennään nimittäin katsomaan siskon uutta kämppää jihaa! Huomennako on taas perjantai, mihin nää päivät (ja viikot) koko ajan vierähtää?..

4 kommenttia:

 1. Oon ettiny just tollasia kenkiä! Taino "ettiny", pikemminki päässä pyöritelly ajatusta ja sivusilmällä vilkuillut kauppoihin sisälle, en vaa oo saanu aikaseks mennä sovittamaan. :D noi on kyllä ihanat!

  VastaaPoista
 2. emmi: no noi yksilöt ei oo ainakaan hinnalla pilatut, joten kipin kapin vaan ostoksille :-)

  VastaaPoista
 3. ihana toi kehys! mistäs se on? :) ja supersöpöt noi purkit..taidan itekki mennä lähipäivinä ikeaan ;D

  VastaaPoista
 4. JennyMerica: Eiks ookki, se on kuule ihan Tiimarista! :) Kantsii, ku ei oo hinnallakaan pilattuja..

  VastaaPoista