torstai 21. marraskuuta 2013

thursday's fitspiration

Pullistelukuvia pukkaa... Joku toivoi ennen ja jälkeen kuvia, mutta mulla ei valitettavasti ennen - materiaalia juurikaan löydy. Tässä nyt kuitenkin jotain havaintoa tän hetkisestä kondiksesta. Treenit on kulkeneet tosi hyvin lähiaikoina, eikä ruokavaliossakaan ole juuri valittamista. Herkuteltu on, mutta niin sitä välillä kuuluukin! Viikolla oon pysynyt tosi hyvin kaukana herkuista (tai no mites toi viime maanantai..) ja antanut viikonloppusin luvan höllätä. On niin hyvä fiilis! Matkaa tavoitteisiin vielä löytyy ja paljon, mutta hyvän fiiliksen pohjalla mennään - ei se oo niin vakavaa.

Mites ruudun toisella puolella, löytyykö treenailuintoa? :-)

10 kommenttia:

 1. Ei voi muuta sanoo ku VAU!!! oot ihan kadehdittavan hyvässä kunnossa! :) tsemppiä treenailuun!

  VastaaPoista
 2. Onks siula kaks napakorua ? ;o

  VastaaPoista
 3. Laura: kiitos paljon ihanasta kommentista:)!!

  Anonyymi: ei oo, toi killutin roikkuu vaa tossa alapuolella et näyttää et olis!

  VastaaPoista
 4. Vau, oot kyllä ihan mielettömässä kunnossa!! Mullakin oli hyvä into treenauksen suhteen koko syksyn (jotenki toi 1,5vk pääse oleva bikinikeli motivoi ;D), mut vikan parin viikon aikana en oo kerenny kertaakaan salille :/ Onneks nyt helpottaa taas, pakko viimestään sunnuntaina päästä salille! Ihanaa kun sun postauksista saa aina niin paljon motivaatiota :)

  VastaaPoista
 5. Katariina: kiitos paljon:) no mut hei hyvä et motivaatioo löytyy, aina välillä on aikoja ettei ehi treenailee! Ihanaa ju teilläki on tulossa se reissu<3

  VastaaPoista
 6. Upeassa kunnossa oot!:) Ja ihanaa että "myönnät" herkuttelun olevan okei! :)

  VastaaPoista
 7. wow wow wow!! muija sä oot mun idoli!! munki pitää alkaa treenaa...

  VastaaPoista
 8. Riikka: kiitos! Ja mun mielestä se on kaiken a ja o terveellisen ruokavalion ylläpidossa. Itseä motivoi syödä 90% ajasta terveellisesti kun tietää saavansa välillä myös herkutella:)

  K: miks nauroin tälle kommentille XD oot ihana!<3

  VastaaPoista
 9. Oot kyllä tosi hyvässä kunnossa! Itse itseasia just tänään perustin oman treeniblogin!(: tsekkaa ihmeessä http://elamanipersonaltrainerina.blogspot.fi/ Ja jep, kuten varmaa voi tonkin perustamisesta huomata niii intoa löytyyy! :D

  VastaaPoista
 10. Rosa: kiitos kovasti:) täytyypi käydä kurkkailemassa, hyvä että intoa löytyy!

  VastaaPoista