maanantai 18. marraskuuta 2013

We drive cadillacs in our dreams

Iltaa! Sira haastoi mut tällaiseen kivaan haasteeseen ja ajattelin tehdä sen näin maanantai-illan ratoksi samalla kun makoilen sängyllä ja herkuttelen irtokarkeilla. Ai mikä maanantai?

Blogihaasteen ohjeet

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 faktaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulee keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 blogia ja haastaa heidät
5. Sinun pitää kertoa ketkä olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.
  ilta7
1. Olen oikea herkkupeppu. Eikä tämä nyt tarkoita sitä, että kehuskelisin täällä omaa takamustani. Mä nimittäin rakastan karkkia ja suklaata yli kaiken! En ole ikinä ollut pullien tai kakkujen perään (ainakaan niin paljoa..), mutta jos mulle tarjotaan suklaata, siitä on todella vaikeaa kieltäytyä. Lähiaikoina kuitenkin oon saanut pidettyä herkuttelut pääosin viikonlopuissa, paitsi tietysti tänään. Heh!

2. Rakastan uusiin ihmisiin tutustumista. Tykkään viettää aikaa erilaisten ihmisten kanssa ja tehdä erilaisia juttuja. Jos sieltä ruudun takaa löytyy esimerkiksi tyyppejä jotka kaipaa valokuvausseuraa, huutakaa hep - täällä nimittäin on yksi sellainen!

3. Oon toisinaan tosi asiallinen tyyppi, kun taas välillä mun pään ruuvit löystyy totaalisesti ja jutut menee ihan älyttömiksi. Tätä voi hyvin todistaa parhaat kaverit, sisko ja poikaystävä :-D

4. Oon ihan rakastunut artistiin nimeltä Lorde. Kuunnelkaa, sillä on todella hyviä biisejä! Lempparit Tennis Court, Royals ja White Teeth Teens.

5. Oon tosi kunnianhimoinen. Jos oon päättänyt tehdä jotain, sen myös teen. Hyvänä esimerkkinä aamulenkit - vaikka aamulla ei todellakaan tekis mieli nousta sängystä lenkille, teen sen ihan vaan sen takia että illalla päätin tehdä niin. Se on tahdonvoimasta kiinni!
ilta
6. Mulla osaa myös olla todella lyhyt pinna. Tarviiko siitä enempää kertoakaan.. Liittyykö tähän samaan juttuun myös kärsimättömyys? Mulle kaikki heti nyt..

7. Rakastan valokuvaamista. Toivon kehittyväni siinä vielä miljoona kertaa paremmaksi ja mulla on nyt motivaatio huipussa kuvaamisen ja tän blogin suhteen. Jee!

8. Mulla on hirveä kaukokaipuu. Saa nähdä suuntaanko kevättalvella jonnekin hieman pidemmäksi aikaa?

9. Haluaisin joskus ihanan pikku perheen, johon kuuluis miehen lisäksi kaksi lasta ja ihana koira. Ja hyvällä maulla sisustettu omakotitalo, tietty!

10. Mielikuvitus alkaa loppua kesken.. Sanotaanko vaikka, ettähaluaisin lukea enemmän kirjoja! Mulla on huono tapa aloittaa kirjojen lukeminen ja jättää ne kesken. Sitten aloitan jonkun toisen mielenkiintoisen kirjan, joka jää taas kesken, kun löydän jonkun toisen ja niin edelleen. Ne ei oo selkeesti tarpeeksi kiinnostavia, kun en saa luettua mitään loppuun! Höh.

11. Musta on ihanaa vaan olla kotona. Taidan olla aikalailla enemmän kotihiiri kuin kaupungilla liihottelija. Toki mä sitäkin teen, mutta musta ei oo mitään parempaa kuin tämä - omassa sängyssä makoilu, musiikin kuuntelu, kiireettömyys ja mukava olo.
ilta4
1. Juotko kahvia? Juon. Mulla ei kuitenkaan ole jokapäiväistä pakkoa saada kahvia, vaan juon sitä aina vähän fiiliksen mukaan. - harvemmin kotona.

2. Minkä harrastuksen aloittaisit, jos voisit? Tankotanssin! Sitä oon halunnut kokeilla jo pidemmän aikaa ja ollaan kaverin kanssa suunniteltu ostavamme kortit tankotanssikurssille

3. Millaisia jouluperinteitä teidän perheellä/suvulla on? Ollaan kotosalla tai mummolassa vaan, katsotaan joulupukin kuumaa linjaa ja kuunnellaan joululauluja. Iltapäivällä käydään joulukirkossa, sen jälkeen syödään ihana jouluillallinen ja sen jälkeen avataan lahjat (the odotetuin hetki lapsuudessa..). Tämän jälkeen ehkä joulusaunaa tai sitten se on ollut jo päivällä.

4. Millaisista leffoista et pidä yhtään? Kauhuleffoista. Nuorempana kaikki Kaunat, Ringit yms. tuli katsottua ja viimeisimpinä Paranormal Activityt, mutta nekin meni ihan yli mun rajan. En enää nauti yhtään niiden katsomisesta ja se on mulle lähinnä vaan ahdistavaa. Mielummin katson jotain hyviä trillereitä!

5. Glögi vai pipari? Glögi vie kuus-nolla!

6. Lemppari vaate tällä hetkellä? Taitaapi olla noi mun uudet vahakankaiset mustat pökät. Tosi mukavat ja hyvännäköiset!

7. Odotatko jo, että lunta sataisi ja olisi kunnon paukkupakkaset? En odota. Odotan pieniä pakkasia ja kebyttä lumikerrosta, sen verran että ilma on raikas ja olisi vähän valoisampaa.

8. Mikä on paras vuodenaika ylipäätään? Kesä ja syksy, ne on parhaita.

9. Millainen olisi täydellinen loma? Hyvä seura, hyvät ilmat ja riittävästi hauskaa tekemistä. Paikalla ei niinkään ole väliä!
ilta8 
10. Oletko enemmän aamu- vai iltaihmisiä? Hahaa, aamuihmisiä tietysti. Aina ekana nukahtamassa ja ekana myöskin hereillä. Nyt on myös vahvistunu tää piirre kun melkeen joka arkipäivä joudun heräämään viiden maissa aamulla :-D

11. Jos voittaisit lotossa mitä tekisit, jos et saisi lahjoittaa yhtään hyväntekeväisyyteen tai perheelle? Vaan kaikki olisi vain ja ainoastaan sinun kulutettavaksi. Ostaisin unelmieni laukun (en oikeen osaa vielä sanoa mikä se olisi, ehkä Mulberryn lähes mikä tahansa), ostaisin upean asunnon ja laittaisin rahaa tietysti säästöön. Lähtisin ulkomaille rakkaani kanssa ja nauttisin elämästä ja sen antimista!

Ja tässä sitten mun kysymykset:
1. Jos saisit matkustaa ihan minne tahansa, mihin matkustaisit?
2. Vaatekaappisi kulmakivet?
3. Oletko enemmän sisään- vai ulospäinsuuntautunut?
4. Mistä sait idean blogin aloittamiseen?
5. Kerro yksi lapsuudenmuistosi!
6. Mikä on mieluisin juhlapyhäsi, miksi?
7. Nimeä yksi nykyajan trendi, jota et vaan voi käsittää.
8. Minkä elokuvan voisit katsoa yhä uudelleen ja uudelleen?
9. Millainen on unelmien työpaikkasi?
10. Millaisia blogeja tykkäät lukea?
11. Jos saisit elää jonkun päivän uudelleen, minkä päivän valitsisit?

En jaksa haastaa yhtätoista bloggaajaa, mutta tässä muutama:

Sunkissed
Haidi
She moves in her own way
A view from the afternoon
Janina Havia
Beyond words in my shoes

Mitä tykkäsitte tämänlaisesta postauksesta?


3 kommenttia:

 1. Tosi kiva haaste, yritän päästä täältä tenttikirjojen keskeltä mahdollisimman pian toteuttamaan ton! :)

  VastaaPoista
 2. Voi ei huutaisin HEP isolla äänellä, koska ensinnäki olis aivan mielettömän hienoo päästä tutustumaan suhun ja tarvitsisin valokuvausseuraa toooosi paljon! Harmi että asun vaan ihan eri puolella suomea :((

  VastaaPoista
 3. Katariina: jee, odotan innolla mitä vastaat noihin:)

  Laura: No niimpäää! Mut jos oot tulossa joskus tänne kaupunkiin päin niin pitää treffailla :-)

  VastaaPoista