lauantai 23. marraskuuta 2013

We live in cities you'll never see on screen

la
Mun lempparikello tällä hetkellä, hankittu Amsterdamin reissulta New Yorkerista. Ainoa miinus vähän liian löysä ranneke, mutta se ei menoa haittaa!
la4
Oon aina vähän ihmetellyt Victoria's Secretin kosmetiikkatuotteiden hypetystä, koska ne ei oo mun mielestä mitenkään ihmeellisiä. Mun on kuitenkin pakko myöntää, että nää kaks (ja ainoaa) VS:n tuotetta jotka mun kaapista löytyy, on kyllä tosi kivoja. Kosteuttavia ja ennen kaikkea todella hyvän tuoksuisia!
la1
Mun kestosuosikki kaulakoru, jonka oon saanut poikaystävältä syntymäpäivälahjaksi. Välillä tää on ollut jossain todella hyvässä piilossa (ei heti silmien edessä) ja silloin pulssi on heti noussut ja tulee sellainen paniikki, että onko se nyt hävinnyt. Tuolla korulla on mulle tosi paljon tunnearvoa ja oikeastaan ainoa kaikista koruista, jonka voisin ripustaa kaulaani joka ikinen päivä. Onko teillä koruja joilla on paljon tunnearvoa?
la2
Kaksi muuta lempparikelloa, jotka innokkaana odottavat patterien vaihtoa. Se on kyllä ihmeellisen vaikeaa saada raahauduttua kelloliikkeeseen ja odottaa muutama minuutti pattereiden vaihtoa. Niin pieni, mutta niin iso vaiva - älkää sanoko että oon ainoa laiskis!

Tämmöstä pientä höpöttelyä kuvien kera perjantai-yön ratoksi. Oltiin iltasella kaverin uudella kämpällä rentoutumassa, herkuttelemassa, vaihtamassa kuulumisia ja katsomassa leffoja. Ensimmäisen leffan aikana nukuin parikymmentä minuuttia - taitaa siis kertoa jotain teille leffan laadusta :-D Se oli joku surkea ja hidastempoinen trilleri, jolta olisin odottanut pikkuisen enemmän.

Huomenna luvassa kivaa kuvailureissua, tuun varmasti laittamaan kuvia tänne mahdollisimman pian! Laters alligators x

4 kommenttia:

  1. Mullakin on yks sellainen kaulakoru jolla on todella paljon tunnearvoa :) joskus kun se on ollut "häviksissä" on tosissaan alkanut jo paniikki ja itku :D sit katsoo jostain laatikosta ja siellähän se lymyilee!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! Ja toi kultanen kello <3

    VastaaPoista
  3. Johanna: kiitos!

    Enni: Joo sama juttu mulla ton korun kanssa, hirvee paniikki heti iskee :D

    Anonyymi: Kiitti, tykkään kans tosi paljon:)

    VastaaPoista