torstai 14. marraskuuta 2013

Yeah, I'm tired but I'm happy too

Mooi! Ensinnäkin sanottakoon, että mua ärsyttää tää pieni blogitaukoilu, kun ei vaan yksinkertaisesti ole aikaa/jaksamista kuvailla arkipäivinä oikeastaan yhtään mitään. Musta kyllä tuntuu, että tää fiilis on tähän aikaan tosi monella. Ulkona tulee niin ajoissa pimeää ja töistä pääsyn jälkeen on vähän turha yrittääkään mitään kuvailuja. Toivon, että ainakin viikonloppuisin jaksaisin sitten panostaa kuvailuun ja postailuun!

Sitten mennäänkin päivän aiheeseen! Oon jo pitkään halunnut kirjoittaa teille siitä, kuinka mua huvittaa mun omat, pinttyneet, arkipäivän tavat. Oon nimittäin huomannut, että mulla on aika paljon samoja rutiineja päivästä toiseen, enkä nyt puhu hampaiden pesusta tai aamupalan syömisestä. Mä esimerkiksi istun aina (kun on mahdollista) bussissa vasemmalle puolelle - joka ikinen aamu töihin lähtiessä menen samalla bussilla ja siellä menen tasan tarkkaan samaan paikkaan istumaan. Oon huomannut, että moni muukin istuu siinä samassa bussissa aina samalla paikalla :-D Jos mun paikka on joskus varattu, hämmennyn tosi paljon ja koitan keksiä varavaihtoehdon haha! Toinen vastaavanlainen juttu on kuntosalilla kaapin paikka. Aina sama välikkö, aina sama kaappi. Ja auta armias, kun lähes koko pukuhuone on muuten tyhjä, paitsi juuri se mun kaappi on varattu... En voi olla ainoa näiden rutiinien kanssa! Kertokaa millaisia rutiineja teillä on, kiinnostais tosi paljon tietää:-D Niitä on kyllä varmaan enemmänkin, mutta just nyt ei iske mitään mieleen. Olis ihan kiva joskus kokeilla tapojen muuttamista, mutta se tulee aina jotenkin niin luonnostaan. Bussissa en kyllä vois kuvitellakkaan istuvani aina oikealla puolella, koska oon tottunut nojaamaan tietylle puolelle ikkunaa vasten..
face1 face

Semmoista höpöttelyä tällä kertaa! Huomenna vielä perrrrjantaaaaai ja sitten saan nauttia vapaasta viikonlopusta <3

6 kommenttia:

 1. Mullakin on toi bussi juttu! Aina sama paikka, jos 'mun' paikka on varattu mulla on myös varapaikka ;) ikinä ei oo ollu kummatkin varattuina, en tietäis varmaan mitä tehdä :D ihanaa loppuviikkoa sulle <3

  VastaaPoista
 2. Mulla on kuntosalilla ihan sama juttu :-D

  VastaaPoista
 3. Mulla on bussissa aivan sama juttu! Sit oikeen hämmentyy jos se oma paikka on varattu :D

  VastaaPoista
 4. Siis mul on junas sellanen tietty spotti mihin meen aina stadist päin himaan ja ai että ärsyttää jos siinä on joku muu! Kävi viel yks päivä ilmi et mamal on ihan sama lempispotti eli geeneissä kulkee haha..

  VastaaPoista
 5. Mulla on sulle haaste blogissani :) http://ssirau.blogspot.fi/2013/11/ensimmainen-blogihaaste.html

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: No joo ihan sama täällä hah:D kiitos samoin<3

  Anonyymi: Se on niin huvittavaa ettei voi mennä muihin kaapeille :D

  Anonyymi: Niimpä :-D!

  Hensku: Joo sama, täydessä junassa tietty vähemmän valinnanvaraa mut joo! :D

  Sira: Hei kiitti! Koitan toteuttaaa ton jossain vaiheessa :-)

  VastaaPoista