torstai 19. joulukuuta 2013

Dog days are over

jul3 jul1 jul5 jul4 jul jul6

Tänään on ollut vapaapäivä (=a.k.a aikaa myös blogin päivittämiselle) ja oon tehnyt paljon kaikkea kivaa! Olin esimerkiksi serkun luona hieronnassa ja sen jälkeen hengailin sen luona jonkun tovin. Sitten lähdin seikkailemaan salille - joka ei ollutkaan hirveen helppo homma. Lähdin nimittäin seikkailemaan bussilla väärään suuntaan ja olin yhtäkkiä Maunulassa Malmin sijaan. Muutenkin oon jotenkin toheloinut junien ja kaikkien kanssa tänään, en tiedä miksi haha. Illalla leivoin vihdoin pipareita, eikä sekään mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Kohtalaisia yksilöitä tuli vaan muutama, koska ensinnäkään mulla ei ollut kuin kaksi muottia. Toinen muotti oli mineistä minein ja ne kaikki pienet sitten paloikin uunissa. Viikonloppuna käyn ostamassa kunnon muotteja ja otan uusintakierroksen vielä ennen joulua!

Kuvissa vilahtaa myös mun uudet salikengät - ne on ihan täydelliset! Pitkään olin miettinyt ostavani uudet Niken Free-juoksukengät, mutta en löytänytkään miellyttävää väriä. Sitten myyjä ehdotti mulle tuollaisia Fitness-yksilöitä ja rakastuin päätäpahkaa. Ne on vielä tsiljoona kertaa kevyemmät kuin mun edelliset mötikät - joka ikisen sadan euron arvoiset. Mitä tykkäätte?

6 kommenttia:

 1. ÄÄ, oon kuolannu kauan noita treenikenkiä, mutten oo raaskinu ostaa :\ ne on IHANAT!<3

  VastaaPoista
 2. Mulla on juuri samanlaiset kengät ollut jo pari/kolme kuukautta käytössä ja en oo pätkääkään katunut noihin satsaamista! Ihan ekoilla salikerroilla tuntu tottakai ton pehmeyden takia vähän oudolta ja sellaselta että voiko nää nyt muka tukea mun jalkaa jne, mutta nyt olisi vaikea kuvitella käyttävänsä mitään muuta:) Hyvin noilla on selvitty erinäisistä ryhmäliikunnoista ja koulun liikuntatunneistakin;) Ainut mihin noi musta ei ihan sovellu on soutulaite, mutta se on niin pieni juttu että ei haittaa :D Kesäksi pitäisikin sitten ostaa normilenkkarit ja nike freet niiden kavereiksi (pelkästään jälkimmäisiä en aio ostaa, koska oon ainaki saanu sellasen käsityksen että tollasta paljasjalkatekniikkaa käyttävillä kengillä ei voi/kannata/pysty juoksemaan ihan jokaista lenkkiä).
  Hahhah tulipas pitkä ja sekava kommentti, mutta noi kengät <3

  VastaaPoista
 3. mitä ihmettä KUUNTELIN JUST TOTA BIISIÄ XD

  VastaaPoista
 4. http://www.zalando.fi/nike-performance-free-tr-fit-3-kuntoilukengaet-sininen-n1241a05h-k00.html

  Onko noi nää kengät? Itse olen miettinyt juuri noiden tilaamista, mutta tossa sun kuvassa näyttää vielä paremman värisiltä! Ihanat ! :)

  VastaaPoista
 5. hanna: sama juttu ylipäätään treenikenkien kanssa, mutta sit kun ne on ostettu niin palvelee varmasti pitkän aikaa :-)

  Riikka: No hyvä juttu! Mun niken juoksukengissä oonkin tottunut keveyteen, mutta jos vertaa noita niihin mun vanhoihin niin sama asia kuin sukkaa laittais niiden jälkeen jalkaan :-D Mäkin tykkään kyllä tosi paljon <3 Mä oon käyttänyt Nike Freen juoksukenkiä ihan kaikenlaisilla lenkeillä ja on kyllä palvelleet tosi hyvin.

  Joannna: Whoaaa! :-D

  K: eiks ookkki!!

  Laura: Joo on, aika nihkeesti vääristää toi kuva värejä. On lähes yhtä kirkkaat kuin tossa mun kuvassa näkyykin :-)

  VastaaPoista