keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Here I am again

Nää puhelinkuva- postaukset on saaneet ihan positiivisen vastaanoton ja alan itsekin jopa vähän lämmetä näille, niin tälltä taas pesee - lähiaikojen tekemisiä suoraan puhelimeni syövereistä!
Kynttilöiden, jouluvalojen ja uuden kirjoituspöydän fiilailua /Käytiin äidin kanssa hörppäämässä herkulliset Jungle Juice Barin smoothiet shoppailujen lomassa /Tämmöinen ihana unilelu mulla oli eräs päivä ennen kun piti lähteä töihin päikkäreiden jälkeen.. Arvatkaa kumpi voitti 6-0, räntäsade vai tämä? /Hepsankeikkailua taas kerran
Lähdössä juhlistamaan erään tytsyn lakkiaisia! /Voi kun se on kaunis. Niin se pöytä siis. /Herkulliset drinksut Annankadulla - tuonne palataan vielä ihan varmasti /Tänään Zarassa posettelua sillä välin, kun kaveri oli sovareissa hohoo
Minun vauva /Jos pitäis vaita joku albumi jossa on kaikki biisit hyviä, se on tämä. Ihan törkeetä, miten tän naisen ääni ja sanoitukset lumoaa mut täysin /Pikkujouluilua ja ihana Henrietta <3 /Factoryssa lounaalla Jenniferin kanssa. Tuolla on todella hyviä salaatteja!

Mitäpä teidän keskiviikkoon kuuluu?

5 kommenttia:

 1. Et julkassu mun kommenttii? Nii millon ne parhaat blogit ;)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: julkaisen kaikki aina, ei oo tullu perille sellast varmaan:) Yritän saada itteeni niskasta kiinni tässä lähiaikoina sen suhteen!

  VastaaPoista
 3. toi pöytä on niin ihana!! oon aina halunnu tommosen samanlaisen!! :D

  VastaaPoista
 4. Voi että näytätpä söpöltä tuossa kuvassa jossa oot koiran kanssa :)

  VastaaPoista
 5. K: eikö oo, mä oon kans kuolannu monta vuotta!

  juuuli: hih kiitos :-)

  VastaaPoista