maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulu on jo ovella

silkki4 Halusin vaan tulla moikkaamaan je kertomaan vähän kuulumisia! Mulla on nyt tosi hyvä fiilis ens viikolla häämöttävän joulun ja sen myötä tulevien muutaman päivän vapaiden takia. Mun karkkilakko ei kestänytkään ihan jouluun asti (buu, miks kaikki arvas tän), mutta koitan sinnitellä vielä tän viikon mahdollisimman niukilla herkuilla! Tänään käväisin salilla pyöräilemässä ja sen jälkeen pumpattiin vatsat, nyt on hyvä fiilis. Kohta lähden kaupan kautta siskon luo yökyläilemään, mulla on suunnitelmissa ostaa vihanneksia ja dippiä - ihanaa!

Tällä viikolla suht iisejä duunivuoroja luvassa - tässähän alkaa olla jo ihan joulumeingeissä. Joululahjojakin on tullut jo hankittua. Mites siellä, joko tontut koputtelee?

4 kommenttia:

 1. ihana huivi! mistäköhän se on peräisin? (-: ja täälläkin joulumeiningit kovasti päällä!

  VastaaPoista
 2. aivan ihana toi kaulahuivi... oon ettiny just tollasia mut tuntuu ettei mistään löydy tollasia ihania ja isoja! ihana kuva muutenkin :)

  VastaaPoista
 3. oon lueskellu sun vanhaa blogia, mutta sit jotenkin kadotin tän uuden ja olipa kiva löytää taas. :-) nyt jään ehdottomasti seuraileen, ihana blogi !

  VastaaPoista
 4. Pauliina O: Kiitos, se on Cubuksesta:) Kuulostaa hyvältä!

  JennyMerica: Kiitoksia :)

  laura: Oi kuinka kiva kuulla, tervetuloa seurailemaan :)

  VastaaPoista