lauantai 28. joulukuuta 2013

Joululahjojen esittelyä

Huomenta tyypit! Eilinen synttäripäivä ei ihan mennytkään suunnitelmien mukaan, sillä samalla sekunnilla kun julkaisin eilistä käsittelevän postauksen, poikaystävä ilmoitti olevansa kipeä ja ei päästy yhdessä kaupungille. Tietysti olin ihan maassa ja olin varma että mätänen kotona koko loppuillan viisi kiloa itsesääliä harteillani, mutta sitten päätin ryhdistäytyä. Otin yhteyttä parhaisiin kavereihin ja kyselin illan suunnitelmia. Monella oli menoja, mutta olivat valmiita joustamaan niitä mun takia, ihan mieletöntä! Lopulta ihana Anni lähti mun kanssa shoppailemaan (josta lähdettiinkin sitten vähän köyhempänä takaisin..) ja illalla käytiin leffassa serkun kanssa. Näin sitä huomaa, kuinka hädässä ystävä tunnetaan :-)

Nyt on kuitenkin synttärit juhlittu ja on aika katsastaa mun joululahjoihin päin! Täältä pesee suurin osa lahjoista.
lahjat3
Ihania kosmetiikkajuttuja, joita ei voi koskaan olla liikaa, right? Lushin jutut tuoksuu mielettömän hyvälle ja perus puhdistustuotteita tarvitsee aina. Nappiin meni!
lahjat2
Olin jo pitkään ihastellut Iittalan kastehelmi-lyhtyä kaupoissa, mutta en ollut raaskinut ostaa sitä itselleni. Kun oltiin siskon kanssa jouluostoksilla, vinkkasin tästä hänelle ja voi mikä ihanuus sieltä paketista kuoriutuikaan! Vielä haaveilen siitä maitolasisesta versiosta, se on myös todella kaunis.
lahjat
Mä olin niin liekeissä, kun avasin tätä pakettia. Wohoo, lisää superfoodeja! Oon pitkään halunnut kokeilla uusia juttuja, mutta nää on vaan aika suolaisen hintaisia. Nyt mulla on vähän valinnanvaraakin ;-) Suurta osaa oon päässyt jo testailemaan, kiinnostaisko teitä pieni esittely noista?
lahjat1
Tämä tuote on myös pyörinyt mielessäni pitkän tovin, mutta olen odottanut kiltisti että saisin sen joululahjaksi. Eilen kokeilin jo tehdä tuolla kiharoita, mutta niistä ei tullut ihan sellaiset kuin haluaisin. Pitänee vielä vähän harjoitella, hiljaa hyvä tulee.
lahjat4
Poikaystävä päätti hemmotella mua ihan olan takaa tänä jouluna ja paketista paljastui näin kaunis Thomas Sabon hopeinen kaulakoru. Olen ihan myyty! Tykkään tästä tosi paljon, mutta en uskalla käyttää sitä ihan milloin tahansa. Täytyy vähän valikoida, milloin se pääsee kaulaan!
lahjat5
Mä oon ollut super matti myöhäinen astioiden hankkimisen kanssa. Tässä on mun ensimmäinen oma astia ja alankin nyt keräilemään tota KoKo- sarjaa, jippii! Mulla on aika hyvin jo kaikkea muuta valmiina omaa kotia varten, paitsi just näitä astioita. Kyllä se tästä lähtee.

Esittelypostauksista unohtuu aina joku juttu ja mulla unohtui kuvata nyt saamani Philipsin heräämisvalo. Se on söpö ja pieni, en ole vielä päässyt hirveästi testailemaan. Sen lisäksi sain tietysti vähän rahaa ja suklaata :-)

Miltäs näyttää? Mikä oli sun lempparijoululahja tänä vuonna? 

8 kommenttia:

  1. mulla on tuo kiharrinpuikko ja se on kyllä todella hyvä kun sen käytön oppii :)

    VastaaPoista
  2. Ihana Sabon kaulakoru! Älä panttaa sitä. Jos itse olisin tuollaisen saanut, niin käyttäisin sitä koko ajan. :)

    VastaaPoista
  3. Iiihana toi Thomas Sabon kaulakoru!! :) Ja mäkin sain ton puikon joululahjaksi, oon aina ennen tehnyt siskoni samanlaisella kaikki kiharani :)

    VastaaPoista
  4. Tuo kaulakoru on upea!! :) itselleni mieluisimpia lahjoja olivat just nuo astiat :)

    VastaaPoista
  5. Ihana tuo kaulakoru!!

    http://miakaroliina.blogspot.co.uk/

    VastaaPoista
  6. Martsa aka marde aka mari28. joulukuuta 2013 klo 19.48

    Tervetuloa vaan Iittalaan astiaostoksille itikseen ja jumboon, löytyy haaveilemaasi mattakirkasta kastehelmeä sekä itiksestä myös koko Koko-sarja! Takaan, että saat erinomaista asiakaspalvelua :-)
    Mun entisestäänkin roihunut rakkaus astioita kohtaan on vaa pahentunu tän uuden duunin ja henksualen myötä...

    VastaaPoista
  7. Mua kiinnostais superfoodeista postaus!:--)

    VastaaPoista
  8. Emma: No joo pitää vähän harjoitella!

    Anonyymi: En panttaa, mutta en ihan joka hetkeen sitä aio laittaa :-)

    Katariina: Kiitos, eikö olekin:) Kiva, mäkin kotan nyt harjoitella sen käyttöä :)

    pia: Kiitos! Astiat on kyllä hyvä, käytännöllinen lahja :)

    Mia: Kiitokset :-)

    Martsa: Haha kiitos kutsusta! Mä oon kans alkanut himoitsemaan kaikkia erilaisia astioita ja kynttiläjuttuja, pitää hillitä siihen asti että muuttaa omaan kämppään - ei oo meinaa tilaa täällä mun huoneessa hirveesti ylimääräselle tavaralle :)

    Tepsu: Kiva, uskon että tuun tekemään niistä postauksen lähiakoina:)

    VastaaPoista