maanantai 9. joulukuuta 2013

Viekää mut pois, kauas jonnekin missä kukaan ei tunnista

muok6 muok2 muok3 muok1 muok5 muok
Näillä jäätävillä ilmoilla sitä alkaa oikein kiduttaa itseään ja tylsinä hetkinä kesän lomakansiot aukeaa salamannopeasti, vaikka sitä kuinka yrittäisi vältellä. Ulkona tuivertava kylmä tuuli tuntuu sisuskaluissa asti ja näin jälkikäteen kylmyydestä muistuttaa mulla ainakin inhottavan kuivat kasvot ja huulet. En taida olla ainoa, joka kaipaa takaisin lämpimään?.. Pidän kovasti myös talvesta, mutta nyt kun näitä kuvia katselee villasukat jalassa peiton alla, tekisi mitä vain päästäkseen takaisin porottavan auringon alle. Tää ei todellakaan auta tällä hetkellä mun kaukokaipuuseen. Miltä kuulostaisi reppureissu Aasiaan, entä kulttuurimatka etelä-Eurooppaan? Yes please, sanon minä!

Näissä kuvissa on aidosti onnellinen tyttö. Näin talven pimeinä iltoina pitäisi osata arvostaa niitä harvoja arjen pieniä iloja, vaikka tämä pimeys tuntuu niin kamalalta ettei tosikaan.

ps. Jos mun hiuksissa olisi potentiaalia Hair Icon - voittajaksi, käykää äänestämässä mua täällä!

4 kommenttia:

 1. Oot ihan mielettömän kaunis tossa tokassa kuvassa!! Taisin jo siinä sun lomapostauksessa kehua samalla kerralla otettua kuvaa, mut jotenkin vaan oot tossa niin nätti! Ihanan vaaleet hiukset ja muutenkin :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia <3 pakko päästä kyllä johonkin!

  VastaaPoista
 3. ääh ei tälläsiä lomakuvia saa ladella keskellä synkintä aikaa!! :D kyllä tosiaan kelpais etelän lämpö tännekin...

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos :-) Tykkään tosta kuvasta kans!

  Jannina: Kiitos<3 No joo älä, otetaanko äkkilähtö..

  Q: Sorit! :-D Älä vaan hei!

  VastaaPoista