lauantai 7. joulukuuta 2013

Viikonlopun luksusta

Tänään koitti viimein päivä, kun pääsin laitattamaan omat kynteni kuosiin. Mulla aina talven tullen kynsinauhat kuivuu tosi pahasti ja sitä myötä alan repiä niitä ja sen jälkeen revin myös kynsiä = katastrofaalista jälkeä. Näin ollen olen parina edellisenä talvena kokeillut rakennekynsien pitämistä. Kun on kauniit kynnet, ei halua repiä kynsinauhoja pilatakseen nätin ilmeen. Eihän se mikään tekosyy ole, mutta musta on ihanaa hemmotella itseään juuri tällaisilla jutuilla.
Sain hiljattain lahjakortin Blackout - nimiseen hius/kauneussalonkiin, joka sijaitsee Helsingin keskustassa. Voi kuulkaa, kun sen eron huomasi niin vahvasti noihin kiinalaispuljuihin verrattuna (joissa olen siis ennen käynyt). Ei niissä mitään vikaa ole, kun ei joudu palvelusta edes paljon maksamaankaan, mutta ai että kuinka huolellista ja tarkkaa jälkeä näistä akryylikynsistä tuli. Kahvikupposen äärellä keskellä Helsingin vilskettä oli ihanaa istua tuolissa samalla, kun itseä hemmotellaan.

Näistä tuli juuri sellaiset kuin halusinkin - yksinkertaisen kauniit. Halusin vähän kimalletta sekä liukuvärjäystä ja sitä myös siis sainkin. Saa nähdä aionko maksaa itseni kipeiksi näistä jatkossakin.. Seuraava haaste onkin oppia käyttämään näitä - tää tietokoneella näppäilyn opettelu ainakin vie varmaan oman aikansa!

Mitäpä sanotte? Eikö olekin ihanan talviset näin joulun alla?

6 kommenttia: