tiistai 14. tammikuuta 2014

Bad hair day

ti1 ti3 ti2
Aamu starttasi todella mukavasti, eikä bad hair day haitannut ollenkaan. Käytiin nimittäin tyttöjen kanssa pitkästä aikaa Fazerin aamupalalla ja vaihdettiin viimeisimmät kuulumiset. Voi kun tuntuu, että juteltavaa riittää aina niin paljon! Oli taas ihanaa syödä masunsa täyteen ja tutkiskella ihmisvilinää Helsingin keskustassa. Ja kuinka kaunis ilma onkaan! Tosin mua ei haittais, jos noita pakkasasteita olis vähän vähemmän..

Toinen ihana päivän piristys oli se, että varattiin hyvän ystävän kanssa lennot Lontooseen! WOHOO! Tällä kertaa reissusta tulee vähän erilainen, sillä lähdetään matkaan rinkkojen kanssa ja kierretään eri paikkoja Lontoossa ja sen ulkopuolella kymmenen päivän ajan. Jännittää! Viime vuoden reissu oli aikalailla glamourin täytteinen, niin tällä kertaa saan mahdollisuuden nähdä Lontoota vähän eri perspektiivistä :-) I'm so excited! Eli hostellit kutsuu, saa antaa hyviä vinkkejä jos on kokemuksia. Entä onko kellään kokemuksia Lontoon läheisistä kaupungeista, esimerkiksi Brightonista tai vastaavista? Haluttais nimittäin käväistä jossain muuallakin, missä vois olla mielenkiintoista nähtävää. Kaikki vinkit otetaan huomioon! :-)

Tällaista tänään, ihanaa päivää kaikille <3

12 kommenttia:

 1. Menkää ehdottomasti Brightoniin! Ihana merenrantakaupunki:) Vähän boheemimpaa katukortteleita lähtee ihan siitä keskustan tuntumasta, ja toki sitten ihan ostoskeskuskin ja isompia kauppoja. Tosin olen ehkä vähän subjektiivinen tän kaupungin kanssa koska olin vaihdossa sielä ja se on koti mulle.
  Millon ootte lähdössä reissuun? Kesällä meinaan ihan mieletön auringonottoranta ihan keskustassa!
  Ja tosiaan, suora junayhteys Lontoosta Brightoniin ja matkaan menee vain suunnilleen tunti.

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa tosi mielenkiintpselta tollanen "reppureissu"! Varmasti tulee mahtava matka:)

  VastaaPoista
 3. Milloin ootte lähössä reissuun? :) Jos kesällä niin suosittelen Torquayta, jos hyvät ilmat sattuu niin se on tosi ihana paikka, Englannin "Riviera". Siellä on tosi kivoja rantoja, oisko ollut ainakin Oddicombe beach, hyvät shoppailumahdollisuudet ja sopivan pieni paikka :-)

  VastaaPoista
 4. Itse yövyin yhden yön Astor Quest hostellissa Lontoossa ja siellä oli ainakin positiiviset ja auttavaiset työntekijät:) Hostelli oli ihan Hyde Parkin vierellä ja siihen kuului aamupala mikä oli kyllä melko surkea mutta minä viihdyin!

  VastaaPoista
 5. Hei näin asiasta poiketen.. mutta mistä toi ihana takki on ostettu? juuri ton tyyppinen takki ois hakusessa! :)

  VastaaPoista
 6. Isle of Wight on aivan ihana paikka! Lontoosta paasee vaikka bussilla (yleensa halvempi kuin juna) Portsmouthiin ja siita lautalla Ryde:n kaupunkiin (todella sopo ja ihana hiekkaranta!), josta taas paasee helposti ihan minne vaan saarella. Southamptoninkin kautta kasittaakseni saarelle paasee. Toisena vinkkina voisi heittaa Winchester:in! Aivan ihana kaupunki; ihana jokivarsi ja muutenkin tosi idyllinen paikka. :-)

  VastaaPoista
 7. kaisla: Ollaan lähdössä maaliskuun lopulla, eli ei ihan kesällä vielä :( Brighton on kyllä yks varteenotettava vaihtoehto just ton takia, että sinne on helppo ja nopea mennä!

  Anonyymi: Niinpä! :)

  Anonyymi: Mennään maalis-huhtikuun vaihteessa, olisko se silloin jo kiva mesta? Kuulostaa nimittäin tosi huipulle!

  hantsa: Kiitti vinkistä! Hostelleihin kun on vähän jännä mennä ilman mitään havaintoa, niin tämmöset vinkit auttaa aina :)

  mondee: Oon ostanut sen Amsterdamista, mutta oon nähnyt ihan samantyylisiä esimerkiksi Zarassa, Onlyssa ja muistaakseni Carlingsillakin!

  Essi: Oi kun toi kuulostaa hyvältä! Osaatko sanoa kuinka aikaavievä tuo reissu tuonne Isle of Wightille on, että meneekö ihan hirveen kauan? :)

  VastaaPoista
 8. kuten joku mainitsikin jo niin Brighton on tosi kiva ja halvalla+nopeasti pääsee sinne, myös oxfordiin pääsee helposti, joten siellä kantsii käydä. :) jos junalippurahoissa ei oo ongelmaa niin edinburghiin ja cardiffiin!

  VastaaPoista
 9. Kuullostaa ihanalta matkalta! :-)

  VastaaPoista
 10. Anonyymi: Joo, noi kaks ekaa on aika varteenotettavia vaihtoehtoja helppoudensa puolesta:) Kiitos vinkeistä!

  Emilia P: Toivon että meillä tulee oleen huippu hauskaa :))

  VastaaPoista
 11. Kata jos on mahollista nii lähtekää brightoniin! Junalla menee muistaakseni vaan joku tunti ja se on ihan mun ykkös lemppari kaupunki! Ne kaikki pienet shoppailukadut on ku jostain eteläeuroopasta ja se merenranta ja brighton pier ah!

  VastaaPoista
 12. siina menee matkaa noin 2,5 tuntia, molemmat juna ja bussiasema (portsmouth harbour) on samassa paikassa kuin lauttalaituri eli menee aika helposti ja nopeesti vaihto. :-)

  VastaaPoista