maanantai 27. tammikuuta 2014

Resepti ja pohdintaa ruuasta

Mä olen todella koukuttunut appelsiineihin. Saatan joskus unohtaa ne muutamaksi kuukaudeksi ja sitten kun kerran maistan niitä pitkästä aikaa, jään totaalisesti koukkuun. Nyt on jälleen tämä kyseinen koukuttumisvaihe, joka tarkoittaa sitä, että joka kauppareissulla on ostettava edes vähän näitä ihania hedelmiä. Voisin vetää vaikka monta kerralla, nam!
mon3mon1
Ajattelin jakaa teille hyvän reseptin, mitä kokeilin äsken kun tulin salilta. Perus smoothie-pohja, mutta kokeilin ensimmäistä kertaa laittaa säilykehedelmiä sekaan. Persikat oli tosi hyvä keksintö siihen! Banaania ei tietenkään voi unohtaa yhdestäkään smoothiesta, se on niin mun lemppari :-) Mä tykkään tehdä kaikkia erilaisia smoothieita, vaikka sitä helposti saattaakin jumittua niihin vanhoihin ja helppoihin kaavoihin. Jos tulee mieleen hyviä reseptejä, pistäkää ihmeessä kommenttiboksiin jakoon! Nyt aion skarpata hedelmien syönnin ja muutenkin puhtaamman ruuan suhteen, who's with me?

Ilta jatkuu lämpimien voileipien nauttimisella, koirien lenkittämisellä sekä pelkällä rentoilulla. Ihanaa viikon alkua kaikille!

5 kommenttia:

  1. Kuulostaapa hyvältä toi smoothie, pitääkin ostaa persikoita kaupasta :-)
    Mun suosikkismoothieen tulee maitorahkaa, luonnonjugua, mangoa (esim pilttiä!), banaania ja appelsiinia. Ihan parasta!

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia! :)

    http://allmydreamsiwanttodo.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  3. Naaammm!
    Mun tänhetken lemppari smoothieen tulee maitorahkaa, banaani, puol desiä mustaviinimarjoja ja loraus mantelimatoa. Niin hyvää ja mustaviinimarjat tuo kivan raikkauden :) puol desiä on just sopiva ettei tule liian kirpakkaa :D

    VastaaPoista
  4. Mulla on sama "ongelma" klementiinien kanssa! Onneksi on ainakin terveellinen koukutus! :)

    VastaaPoista
  5. Rossku: Oi ku kuulostaa hyvälle. Täytyy pistää muistiin tuo resepti :)

    sonjjj: Niinpä, onneksi! :-)

    VastaaPoista