perjantai 3. tammikuuta 2014

This is my luxury

Eilen kävin taas huoltamassa kynteni Blackoutissa. Halusin tällä kertaa jotain ihan yksinkertaista, kun edelliset (click!) sopivat hyvin loppuvuoden juhlakauteen. Halusin myös edeltäjiään lyhyemmät, sillä niiden pituus tuotti mulle ongelmia duunissa ja ihan muutenkin (puhelimella näppäily, koneella kirjoittaminen..). Varsinkin silloin, kun kynnet kasvoivat vielä entisestään. Tällä(kin) kertaa lopputuloksesta tuli todella mieleinen. Nyt on todella luonnolliset ja tämä koneellakaan näpyttely ei tuota yhtään ongelmia.

Ollessani tuolla huollossa mulle iski ihan järkyttävä väsymys. Meinasin kirjaimellisesti nukahtaa siltä istumalta ja teki vaan mieli painaa pää pöydälle. Päivittelinkin siinä että miten voikaan ihmistä näin väsyttää. Nooh, kotiin menin kaupan kautta ja väsymys alkoi painaa entisestään. Ajattelin, että pitää vaan mennä ajoissa nukkumaan, ei tässä mitään hätää. Kotona kuitenkin alkoi kuumeinen olo painaa ja kaivoin kuumemittarin esille. Reilua 38:aa astettahan se mittari näytti ja tänään ollaan sitten oltu sairaslomalla. Ottaa niin päähän, että taas meni viikonlopun suunnitelmat ihan uusiksi. Tänään oltais kaverin kanssa menty kaupoille ja leffaan, huomenna olis ollut isovanhemmilla vierailua sekä synttäreitä, mutta minkäs teet kun ollaan taas kipeenä. Toivottavasti teillä sujuu viikonloppu mukavemmissa merkeissä. :-)

Miltä kynnet näyttää teidän silmään? 

ps. Ootte taas vähän laiskistuneet kommenttien suhteen, olis kiva jos täällä olis vähän enemmän vuorovaikutusta lukijoiden ja blogin kirjoittajan välillä :)

5 kommenttia:

 1. Tykkäsin tosi paljon niistä sun edellisistä kynsistä mutta nää uudet on vielä enemmän mun mieleen! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi upeet kynnet! niin luonnollisen näköiset :)

  VastaaPoista
 3. todella kauniit kynnet! :-) paranemisia!

  VastaaPoista
 4. Ihanan simppelit kynnet! vitsit kun mäki haluaisin tuollaisett!! Mutta pelottaa vaan ajatus piilolinssien laittamisesta ylipitkillä kynsillä :S :D

  VastaaPoista
 5. jansku: Joo sama juttu! :-)

  Sira: Kiitos, tykkään kans!

  Essi: Kiitos paljon Essi :)

  Laura: Eikö oo, kiitos :) Ja hei, nää on kans lähes mun omien kynsien pituset, eli ei todellakaan pitkät, ei niiden pitkät tarvii olla. Ja voithan sä kokeilla pelkkiä geelilakkauksia, jossa siis laitetaan vaan se pelkkä lakka sun kynnen päälle ja voit toimia ihan muuten normaalisti :-)

  VastaaPoista