perjantai 14. helmikuuta 2014

Happy Valentine's day

Osan olen tuntenut hiekkalaatikolta saakka, osa on tupsahtanut elämääni vasta pari vuotta sitten. Osan kanssa koettu enemmän ja osan kanssa vähemmän, mutta kaikki yhtä rakkaita! Niin monet jutut koettu yhdessä ja nyt jo meillä on niin paljon yhteisiä kokemuksia joita voidaan muistella vuosien päästä vedet silmissä. Yhteiset toilailut ja vastapainoksi myös onnistumiset, niistä yhdessä rakentuu vahva ystävyys.

Muistakaa kertoa ystävillenne, että välitätte heistä. Ihanaa ystävänpäivää kaikille!valentine4 valentinevalentine1 valentine5 valentine3 valentine2
Meidän jääkaappimagneettia lainaten; "Tulet aina olemaan ystäväni, tiedät liikaa!"

5 kommenttia:

 1. Hyvää ystävänpäivää Kata! :)

  VastaaPoista
 2. Onko sulla menny välit johonkin hyvään kaveriin..? Muistan vaan kun jo aika kauan sitten sun postauksissa oli kuvissa tosi usein yks tyttö ja näytitte viettävän paljon aikaa keskenään, mutta ainakaan noissa laittamissa kuvissa häntä ei ole ollenkaan?

  VastaaPoista
 3. Julia: ei oo menny välit kehenkään, näissäkin kuvissa vaan murto-osa mun hyvistä ystävistä:) Kenestäköhän muuten mahdat puhua? Harmittelin just näitä kuvia laittaessa että ei oo monien kanssa mitään hyviä yhteiskuvia..!

  VastaaPoista
 4. hei mul on vähän sellanen olo et jonkun kuva on unohdettu :( miiii

  VastaaPoista