maanantai 10. helmikuuta 2014

Inspiraatiota kollaaseista

Lauantaina kauppoja kierrellessäni mä koin jotain, mitä en ole moneen kuukauteen kaupassa kokenut. Lumoutuneisuus. Tiedättekö tunteen, kun kävelee kaupassa ja kaikkialle mihin vaan katsoo, näkee ihania juttuja joita tekisi mieli vain hypistellä, ihastella ja kiikuttaa satojen eurojen laskun kanssa kassan kautta? Ihmettelin tätä tunnetta ja sitten mieleeni juolahti - kevät. Se on saapunut vaatekauppoihin. Ihania värejä, vaaleita sävyjä ja ihania, kevyitä materiaaleja. Ei enää sitä mustaa ja harmaata, jota ollaan jo totuttu talven aikana näkemään. Ihanaa.

Keräsin teille muutaman kollaasin, jossa on mua inspiroivia elementtejä. Nyt kun mennään jo pikkuhiljaa kevättä kohti, tää kesäisten juttujen esitteleminen taitaa olla ihan sallittua, eikö vaan?
Untitled #4

Tässä kollaasissa on kaikki mitä rakastan - upeat aurinkolasit, jotka voisin vaikka heti tilata omakseni, kaunis kukkamekko kesän juhliin, upea pikkulaukku (joka ei todennäköisesti kauaa pysyisi noin kauniin värisenä), kukkaseppele joka on pakko täksi kesäksi hankkia ja noh - chanel. Mä rakastan kaikkia söpöjä juttuja ja siksi mun mielestä Cute is the new black.
Untitled #6

Mitä mieltä olette printeistä? Mä fiilaan! Olen harkinnut hankkivani jotkut siistit printilliset vanssit varastoon, eikä toi leopardikuosinen Miu Miun laukkukaan mun huimaa muutaman laukun komeroa ainakaan huonontaisi.. Oon muutaman kerran katsellut kaupoissa siistejä printtipöksyjä, mutta oon ruvennut jänistämään. Sitä jotenkin miettii, että jos omistaa vähän lihaksikkaammat jalat, niin ei printtihousut näytä muka jaloissa yhtä hyviltä. Vai mitä mieltä te ootte? Nää on taas näitä mun ennakkoluuloja, en siis ole koskaan edes uskaltautunut semmoisia kokeilemaan..
Untitled #5

White, white, classy white (+golden details). Tässä on kaikki mitä rakastan kevätpukeutumisessa. Heti kun noi lumet karkaa maan pinnalta, käyn ostamassa uudet valkoiset converset, nappaan jonkun ihanan värisen huulipunan laukkuun - ja vielä kun saisin hankittua ton mun unelmien Marc By Marc Jacobsin kellon niin mun unelmien tyyli olisi valmis. Rentoa, mutta siistiä. Tämmöisellä asulla voi lähteä rennosti brunssille tai ihan vaikka hienommalle ravintola-illallisellekin. Vähän asusteita miksailemalla asusta saa heti hyvinkin eri näköisen.

Tässähän alkaa ostoslista kasvamaan, kun tämmöisiä kollaaseja väsäilee! Ai että kun tekis mieli ostaa upeita vaatteita kevääksi, tää harmaa talvi on vaan niin epäinspiroivaa aikaa. Tai no voihan siitä olla montaa mieltä, mutta ainakaan tää mun päivittäinen farkut-huppari-nuttura linja ei ihan vastaa sitä, miten haluaisin aina pukeutua.

Mitä tykkäätte kollaaseista? Onko vinkkejä pitää talvipukeutuminen inspiroituneena?

5 kommenttia:

  1. Voisin ite käyttää noista kaikkia! Printtihousut houkuttelis muakin, mutta pelkään että ne näyttäis joltain pyjamanhousuilta :-D

    VastaaPoista
  2. aaaaaa toi vika kollaasi on niin ihana!! tollane rento mutta silti tosi siisti! D:D:

    VastaaPoista
  3. hanna: No niimpä! Sama juttu :-D

    petra: Eikö ookkin?=)

    VastaaPoista
  4. Aivan ihania kollaaseja! :3

    Ihastuin sun blogiisi! Täältä huokuu sellainen positiivisuus, että mun on pakko liittyä lukijaksi. :>

    VastaaPoista
  5. Milla: Kiitos kovasti :-) Tervetylos vaan seurailemaan ja kiitos kommenteistasi!

    VastaaPoista