sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Muutoskuvia hakusessa

Näissä kuvissa on esteettisyys kaukana, byääh. Ehkä mä kuitenkin kestän sen, kun koitan kerrankin laittaa tänne kuvia pikkuruisesta ulkonäöllisestä muutoksesta. Annattehan anteeksi?

Olen tainnut aiemminkin mainita, kuinka surkea mä olen ottamaan minkäänlaisia kunnollisia kuvia mun vartalosta, koska tiedättehän, omaa muutosta on helpompi seurata ennemmin kameran linssin kuin peilikuvan perusteella. Tämä siksi, koska silmä tottuu nopeasti kropan muutoksiin, eikä mahdollista tulosta ole usein edes silmämääräisesti havaittavissa.

Olen yrittänyt petrata kuvien ottamisen kanssa ja nyt illalla päätin ottaa uusia kuvia, kun edellisistä oli muistaakseni aikaa vain vajaa kuukausi... Hmm, jouduin kuitenkin aika pitkälle selaamaan, sillä edelliset olikin otettu marraskuun puolessa välissä! Good job Kata, mitä jos vähän kiristettäis tota tahtia?
IMG_4607 IMG_4626
Eli ylemmät kaksi kuvaa on marraskuulta ja noh, heikkolaatuisia niin laadun kuin asentojenkin suhteen. Itse on aika vaikea ottaa mitään tämmöisiä kuvia (tai sitten mä oon vaan tosi surkea, saa antaa hyviä vinkkejä), mutta onhan nääkin jotakin! En muista millainen boosti mulla oli urheilun suhteen tuohon aikaan, mutta veikkaan sen olevan aika hyvä. Nyt kun katson näitä kuvia, mietin vaan että byää. Byääääää.
IMG_6979IMG_6976
Nonniih, ehkä jotain muutosta on havaittavissa. Huomaa selkeesti, että mun lempparitreeni on vaihtunut jaloista hauiksen, olkapäiden ja ojentajien tekemiseen. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa! Selkätreenin kanssa mun täytyis olla vielä entistä kärsivällisempi, pitäs jaksaa tehdä vähän vielä monipuolisemmin liikkeitä sille alueelle, etenkin alaselälle. Huomaa kyllä mulla olevan selkeet inhokki- ja lempparialueet, heh!

Sitä kreatiinia oon käyttänyt nyt melkeinpä kuukauden päivät (tankkaus alkoi 1.2. ja sitä kesti viisi päivää, sen jälkeen olen tähän mennessä ottanut kerran päivässä) ja pientä vaikutusta on kyllä havaittavissa. Voimat tietyissä liikkeissä selkeesti lisääntyneet, esimerkiksi jalkaprässin painot sain vihdoin nostettua sataan kiloon, kun oon joskus aloittanut varovasti siitä 50 kilon paikkeilta. Pakko sanoa, että tuntuipa ihan pirun hyvältä! Samoin hauiksen kanssa, sen kanssa oon saanut lisättyä ihan mukavasti painoja. En kuitenkaan menis vannomaan ton krean suhteen, voihan tää kaikki olla ihan vaan lumevaikutustakin, ei tiedä. Monilla on turvonnut naama kreatiinin käytön aikana, mutta mä en ole huomannut mitään eroa naaman paksuudessa! Millaisia kokemuksia teiltä löytyy? 

Tää postaus on hyvä tasapainottaja mun viikonlopulle, joka on ollut aikamoinen herkkupepun paratiisi. Joka päivä on tullut syötyä jotain herkkua ja tiedättekö mitä - mulla ei oo yhtään huono omatunto! Yleensä kun tulee syötyä huonommin, niin saa vaan lisää potkua persuksiin seuraavaa viikkoa ajatellen. Huomenna aamusta taas heti salille yläkroppaa rääkkäämään, can't wait! Viikolla oon myös saanut syötyä tosi terveellisesti ja tasapainoisesti, niin ei nää viikonloppuretkahdukset pahaa tee. Päinvastoin!

Herättikö postaus ajatuksia? Kertokaa :-)

10 kommenttia:

 1. Sun treenipostaukset on ihan huippuja,näitä on aina mukava lukea!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Tosi kiva kuulla, kiitos!:)

  VastaaPoista
 3. Mulla taas selkä ja rinta on hirveimpiä treenattavia, en vaan jotenkin osaa! En edes muista milloin olisin viimeksi treenannut rintaa, hups.. Pitäis vaan saada vinkkejä hyvistä liikkeistä ja opetella tekniikat kuntoon :-) Mutta joo, hyvältä näytät ja on kyllä kehitystä!

  VastaaPoista
 4. ihmeesti on tissit kasvanu entisestä kuvasta .......

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: kiitos! Joo eiköhän meiltä kaikilta löydy inhokit ja suosikit:) mä ennen vihasin yläkropan tekemistä..

  Anonyymi: No voi moro:D Kuvakulma vaikuttaa aika hitosti tähänki asiaan, ja kiitos nyt kysymästä kyllä ne ihan samankokoiset on molemmissa kuvissa!

  VastaaPoista
 6. Olin jo tulossa kehumaan ja ihmettelemään että kuinka suuri muutos sulla on tapahtunu varsinki haukkarissa, kunnes huomasin kohdan missä kerroit keratiinista.. Eikö tässä maailmassa oo enää ketään ketä treenaisi ilmaan mitään lisäaineita.. Tiedän että kreatiinia on kehossa normaalisti ja se ei siis ole mikään dopingaine tai siis mikään sellainen, mutta miksi ei vaan voi treenata normaalisti ja hommata tuloksia ihan luonnollisesti? En siis todellakaan tarkota pahalla, mutta ihmetyttää tämmönen j siksi pitikin tulla kysymään että miksi? Nooh mutta, jokatapauksessa hieno kehitys ja tulokset huomaa ihan selkeesti susta!:-) Ethän kuitenkaan ota tätä kommenttia pahalla, koska haluan vain tietää mistä tämä kreatiini-innostus:-D

  VastaaPoista
 7. Anonyymi: Heippa! Kiitos asiallisesta kommentista. Oon itsekin miettinyt samaa, mutta oon myös todella kokeilunhaluinen persoona ja etenkin mitä tulee treenaamiseen, haluan oman kokemuksen perusteella sanoa onko joku juttu hyvä vai ei. Olin itse pitkään ilman minkäänlaisia lisäravinteita ja pikkuhiljaa kun tietoisuus on lisääntynyt niin myöskin se kokeilunhalu. Ymmärrän kuitenkin sunkin mielipiteen erittäin hyvin! Tällä hetkellä käytän lihasten palautumiseen palautusjuomaa ja kreatiinia sen lisäksi, mutta en haluaisi muuta kokeilla. Liika on liikaa, eli haluan pysyä itsekin suhteellisen luonnollisella linjalla :)

  VastaaPoista
 8. Aika hyvin oot ottanu noi kuvat kuitenkin kun miettii että ihan ite otit... tollaset on nii vaikeita! Hyvää edistystä sulla näkyvissä :) Itekki oon vähä aikaa sitten alottanu salitreenailut, ja ihan alkuvaiheessa oon vielä. En oo kuullukkaan Keratiinista, mutta varmaan ihan jees jos vaan toimii! Onks siinä jotain sivuvaikutuksii?

  terkkuja

  Roosa
  http://passionblogi.blogspot.fi

  VastaaPoista
 9. Wau mikä muutos! Nähdäänkö sua tulevaisuudessa kisalavoilla? :)
  -sannis

  VastaaPoista
 10. Roosa Savo: Kiitos paljon:) Ne totta tosiaan on aika haastava ottaa! Kreatiini saattaa aiheuttaa tosi palhaakin nestepöhöä, eli kasvot turpoo esimerkiks. Myös iho-ongelmista oon kuullut, mutta mulle ei kumpaakaan noista tullut. Kreatiinikuurin aikana täytyy myös juoda paljon, muuten mulla ainakin suu kuivuu. Tsemppiä salitreeneihin :)

  Sannis: Kiitos paljon! Never say never, mutta tällä hetkellä mua ei kiinnosta kilpaileminen sitten yhtään, haluan pitää urheilun mukavana harrastuksena :-)

  VastaaPoista