torstai 27. helmikuuta 2014

Peachful morning

puuro puuro1 puuro2
Huomenta tyypit! Mä olen tänään nauttinut rauhassa hyvää aamiaista, joka koostui itsetehdystä persikkasmoothiesta, isosta lautasellisesta puuroa sekä yhdestä raikkaasta appelsiinista. Täydellistä! Mä en muuten nykyään vietä päivääkään ilman puuron syöntiä, se on vaan niin parasta. Mä en ennen sietänyt puuroa kun meillä oli vain niitä Nalle pikahiutaleita ja niistä tulee sellasta liisteriä että huhhuh, mutta nyt oon ostanut kotiin erilaisia puuroja ja kyllä - niissä on ihan mielettömästi eroja! Kannattaa kokeilla, mun lempparit on neljän viljan puurot :-)

Jottei tää keskustelu meniks ihan puuroks (heh-heh), niin kerronpa teille, että sain tässä aamulla tehtyä vaatekaapin siivouksenkin! Mua on pitkään ahdistanut se, että tuolta kaapista pursusi vaatteita, mutta ei ollut mitään päällepantavaa (kyllä te tiedätte..)! Nyt heitin Ikean kassiin kaikki vähääkään nototamävoisinjoskusehkämahdollisestikäyttää-vaatteet ja surutta pistän ne myyntiin. En malta odottaa, että pääsen tekemään kevät- ja kesävaateostoksia Lontoosta, mä niin kaipaan vaatekaapin uudistusta!

5 kommenttia:

 1. mäkään en kestä aamuja ilman puuroa jos mulla on aikaa syödä :-D mun lempparit on ehdottomasti ne elovena ja kelloggsin :-)

  VastaaPoista
 2. mulla on sama juttu tuon puuron kanssa, jos mun aamu ei lähde käyntiin puurolla niin se ei voi olla hyvä päivä :-D!

  VastaaPoista
 3. Mä tykkään ehdottomasti eniten niistä pikapuuropusseista, joissa on erilaisia makuja! :) ja ainakin saa nopeasti puuron valmiiksi! Kerrothan sitten minne viet vaatteesi myyntiin! ;)

  VastaaPoista
 4. Haha olipas hauska sattuma juuri kun tulin sun blogiis aloitin aamupalan syönnin ja mitä sieltä lautaselta löytyikään puuroa (neljän viljan hiutaleista) raejuustoa ja mustikoita toisella lautasella komeili appelsiinin suikaleita NAM! Ei vois kyllä päivä paremalla aamupalalla alkaa :)

  VastaaPoista
 5. Emma: Hah! Elovena oli ennen mun lemppari mut toi neljän viljan pesee sen mennen tullen ;-)

  Laura: Jep, sama täällä, meinaa pätee sama iltaan, että ei tuu uni ellei oo puuro alla :-D

  Anoonyymi: Ne on kans tosi hyviä, mun käsittääkseni vaan aika kalliita? Korjaatko jos olen väärässä! :)

  Anonyymi: Vitsit, aika sattuma! :-D Toi on kyllä paras kombo paitsi sit kun kesällä saa suomalaiset mansikat sekaan niin taivas on vaan rajana puuronsyönnin kanssa heheh!

  VastaaPoista